Wenouškovy špagety s kuřecím masem
Recept ještě nebyl hodnocen- Na olivovém oleji opražíme na stroužky nakrájený česnek, potom přidáme na drobno nakrájené kuřecí maso, které osolíme, opepříme a necháme lehce orestovat. K…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
- Na olivovém oleji opražíme na stroužky nakrájený česnek, potom přidáme na drobno nakrájené kuřecí maso, které osolíme, opepříme a necháme lehce orestovat. K…
Těstoviny uvaříme podle návodu na obalu. Slijeme a promícháme s olejem. Cibuli a kedlubnu očistíme, oloupeme, houby očistíme a vše nakrájíme na kostky. Omytá rajčata…
Ve velké hluboké pánvi na oleji osmažíme cibuli, až zesklovatí, přidáme papriku, rajčata a česnek nakrájený na plátky. Přidáme asi polévkovou lžíci mleté papriky, pár…
Kuřecí prsa očistíme, osušíme a nakrájíme na nudličky. Promícháme je v misce se škrobem, bílkem a slunečnicovým olejem. Zakryjeme a necháme marinovat 60 minut v chladu…
všechny suroviny smícháme, naplníme košíčky na muffiny a v předehřáté troubě pečeme na 200 °C až povrch muffinů zezlátne
Do hrnce dáme rozpustit máslo a olivový olej. Oloupeme cibuli, nakrájíme na drobno a restujeme ji (až začne zlátnout).Mezitím připravíme dýni - rozkrojíme, vydlabeme…
Pokud dnes máte chuť na něco lehkého a zdravějšího a zároveň nemáte čas trávit v kuchyni více času, je pro Vás tento recept tím pravým řešením.
Očištěné maso nakrájíme na kostky asi 2x větší, než na běžný guláš. Dáme do uzavíratelné misky, promícháme s rozmačkaným česnekem a olivovým olejem a necháme uzavřené v…
Očištěné maso nakrájíme na kostky asi 2x větší, než na běžný guláš. Dáme do uzavíratelné misky, promícháme s rozmačkaným česnekem a olivovým olejem a necháme uzavřené v…
Do vody dáme sůl, polévkovou lžíci olivového oleje, nakrájený čerstvý koriandr, přivedeme k varu a přidáme špagety. Špagety vaříme dle návodu (doporučuji al dente)…
Šťavnatá vepřová krkovice naložená několik dní v marinádě s česnekem, kořením a rozmarýnem se stane hitem posezení u grilu. Její výraznou chuť ucítíte v ústech ještě…
Tradiční rajčatová passata, navíc skvěle dochucená bazalkou, je vhodná na veškerá jídla italského původu. Skvělé sugo na pizzu a těstoviny. Při nadúrodě sladkých…
Cibuli oloupeme, překrojíme ji napůl a nakrájíme na půlkolečka, žampióny na plátky, kuře a šunku na kousky. Na pánvi orestujeme nejprve cibuli, potom žampiony.V mezičase…
Vyslovíme slovo pizza a vybaví se nám Itálie. Pizza je oblíbené, rychlé a chutné jídlo, nejčastěji jako svačinka nebo rychlá večeře. Při její přípravě doma na těsto…
Jemná a lahodná vepřová panenka patří mezi nejoblíbenější vepřové maso. Nejprve ji marinujeme v bylinkové marinádě, poté zprudka opečeme a na závěr dopékáme v troubě.…
Naložení tvarůžků do dobře ochuceného olivového oleje zmírní výrazné aroma a tvarůžky nasáknou vůni bylinek. Po naložení musíme počkat alespoň týden, poté si je můžeme…
Dobrou pomazánku využijete nejen ke svačině, ale i na jednohubky. Lahodná pomazánka ze dvou druhů sýra má díky pečenému česneku lehce oříškovou chuť. Samozřejmě nesmí…
Masové špízy připravíme naprosto jednoduše z kousků vepřového masa, které proložíme oblíbenou uzeninou a kousky žampionů. K nim pak můžeme podávat osvěžující rajčatový…
Kuskusový salát si můžeme připravit na svačinu i na večeři. Jeho příprava je snadná, rychlá a zaručeně i pro začátečníka v kuchyni. Teplý kuskus doplní osvěžující…
Jedním z nejoblíbenějších druhů ryb je bezesporu losos. Předem marinovaný losos oplývá asijskými chutěmi a perfektně jej doplní rýžový salát s kedlubnou, příjemně vonící…
Jedním z nejoblíbenějších druhů ryb je bezesporu losos. Předem marinovaný losos oplývá asijskými chutěmi a perfektně jej doplní rýžový salát s kedlubnou, příjemně vonící…
Rychlý oběd či večeře, to jsou jídla z jednoho pekáčku. V tomto receptu zapékáme brambory s restovaným kuřecím masem a zeleninou, proložené kostičkami slaniny, to vše…
Lahodná krémová polévka je díky smetaně krásně jemná. Batáty a jablka jí dodávají nasládlou chuť. Díky kari koření, zázvoru a limetce má polévka exotický nádech. K…
Během pečení získá zelenina úžasnou intenzivní chuť, navíc ji připravíme skoro bez práce. Zeleninu stačí očistit, nakrájet a péci potřenou olivovým olejem. Chutná skvěle…