Těstoviny z trattorie
Recept ještě nebyl hodnocenNa pánvi rozpálíme olej a zprudka opečeme maso, pokrájené na malé kousky.Oheň ztlumíme, maso osolíme, opepříme, přidáme pokrájené bílé části cibulek, plátky česneku a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Na pánvi rozpálíme olej a zprudka opečeme maso, pokrájené na malé kousky.Oheň ztlumíme, maso osolíme, opepříme, přidáme pokrájené bílé části cibulek, plátky česneku a…
Wrap tortilla s zeleninovo-kuřecí směsí je lahodný a praktický pokrm, který spojuje jemně kořeněné kuřecí maso s čerstvou a křupavou zeleninou, vše zabalené do měkké…
Krevety jsou oblíbené mořské plody snadno dostupné i v našich končinách. Připravte si toto středomořské jídlo i u vás doma. Uvařené těstoviny se spojí v lahodné omáčce z…
Pokud máte rádi ryby, vyzkoušejte rychlý letní recept na opékaného pstruha na ghí se zeleninou s nádechem Středomoří. Zužitkujete v něm zbytky zeleniny a spolu s…
Muffiny je tak snadné upéct, že to zvládne opravdu každý. Navíc je můžeme připravit na mnoho způsobů. Tentokrát je uděláme naslano. Muffiny jsou díky jogurtu příjemně…
Toto lahodné zeleninové jídlo s nádechem exotiky připravíme z květáku a řapíkatého celeru. Díky výraznému koření skvěle chutná a čerstvý koriandr mu dodává svěžest. Kari…
Maso osušit, potřít olejem a okořenit rozmarýnem a pepřem. S kořením každý podle chuti. Nechat chvíli odležet.Rozpálit pánvičku. Maso nechat opéct z každé strany asi 3,5…
Zelí si nakrájíme na drobnější kousky, cibuli nadrobno a zasypeme jí zelí, pokapeme olivovým olejem, přidáme nasekaný kopr, osolíme, opepříme.
Maso nakrájejte na drobné nudličky, cibuli najemno a mrkev na malé kostičky. Cibuli orestujte dozlatova, přidejte maso, orestujte a poduste ve vlastní šťávě. Pak maso…
Těstoviny uvaříme dle návodu. Mezitím připravíme mísu, ve které salát chceme mít.Než se těstoviny uvaří, tak nakrájíme na malé kousky rajčata, mozzarellu, jarní cibulku,…
Nejdříve uvaříme těstoviny ve slané vodě (podle návodu).Mezitím spaříme rajčata,které potom nakrájíme na kolečka.Na pánev nalijeme kapku oleje a přidáme rajčata a…
Na oleji osmažíme cibulku, přisypeme mraž. brokolici, zalijeme vodou, přidáme bujonové kostky, brambory na kostičky a vaříme do měkka. Poté rozmixujeme ponorným…
Maso nakrájej na nudličky osol,opepři a vlož do misky,přidej tekutý med,na jemno nakrájenou feferonku (může být i s jadérky) a listy bazalky,promíchej ulož do lednice na…
Maso nakrájej na nudličky osol,opepři a vlož do misky,přidej tekutý med,na jemno nakrájenou feferonku (může být i s jadérky) a listy bazalky,promíchej ulož do lednice na…
Maso nakrájej na nudličky osol,opepři a vlož do misky,přidej tekutý med,na jemno nakrájenou feferonku (může být i s jadérky) a listy bazalky,promíchej ulož do lednice na…
Na olivový olej dáme na štvťky nakrájanú cibuľu, pridáme kapary a orestujeme do sklovita. Pridáme šampiňóny, cukety a hrášok - opražíme, 3 min podusíme, pridáme tofu a…
Jednoduchý marocký salát připravíme z předem uvařené a vychladlé červené řepy (nebo lze koupit). Množství se řídí velikostí řepy. Oloupanou řepu nakrájíme na kostky,…
Pokrájené houby osolíme a podusíme na oleji. Před koncem dušení přidáme špenát, na větší kousky pokrájená sušená rajčata, prolisovaný česnek, cherry rajčátka a podusíme…
Řepu najemno nastrouháme, přidáme brynzu, prolisovany česnek, olej a promixujeme. Přidáme nakrájenou cibulku. Podle chuti opepříme, popřípadě dosolíme. Podáváme na…
Anglickou slaninu si nakrájíme na proužky a dáme jí osmahnout spolu s nakrájenou cibulí na olej, pak přidáme nastrouhanou mrkev a nakrájený bílý pórek, taktéž osmahneme,…
Rýži uvaříme dle návodu. Cizrnu a žampióny scedíme. Na pánev dáme olivový olej. Cizrnu,žampióny a pórek osmahneme na oleji. Přidáme uvařenou rýži. Osolíme, opepříme…
Z brokolice odřízneme košťál a růžičky nasekáme najemno. Můžeme pomocí nože, já jsem použila elektrický sekáček. Sýr nastrouháme.Brokolici i sýr vložíme do mísy, přidáme…
Krůtí maso nakrájíme na kostky. Na oleji orestujeme cibuli, přidáme maso a necháme zatahnout. Okořeníme, osolíme a dusíme skoro do měkka, podle potřeby podléváme vývarem…