Japonská houbová polévka -きのこスープ
Recept ještě nebyl hodnocenShitake rozkrojte na poloviny nebo čtvrtiny dle velikosti, hlívu zbavenou tuhých částí natrhejte na kousky, u hub shimeji pouze odkrojte konce tření.Česnek oloupejte a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 758 kJ / 898 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 99,80 g |
– nasycené | 23,00 g |
– nenasycené | 73,00 g |
–– mononenasycené | 41,00 g |
–– polynenasycené | 32,00 g |
––– omega 3 | 1,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Shitake rozkrojte na poloviny nebo čtvrtiny dle velikosti, hlívu zbavenou tuhých částí natrhejte na kousky, u hub shimeji pouze odkrojte konce tření.Česnek oloupejte a…
V míse smíchám cottage, nastrouhanou kedlubnu na hrubo, nastrouhaný eidam na hrubo, olej, nasekanou pažitku, sůl a pepř. Dám vychladit do lednice. V horkých dnech je…
Tento svěží salát nám dodá potřebné vitamíny. Přidáme do něj polníček, spoustu křupavých klíčků, šťavnaté rajče a krásné květy sedmikrásek. Salát nejen dobře chutná, ale…
Vykostěného králíka nakrájejte na velikost sousta. Ve woku rozpalte olej a maso osmahněte, zalijte polovinou vína a sójové omáčky. Duste do měkka, trvá to asi 10 minut…
Smíchejte tamarindovou pastu, čili vločky, limetkovou šťávu, rybí omáčku a cukr.Krevety oloupejte, případně zbavte střívka a naložte do tamarindové marinády asi na…
Na pánvi wok rozpalte rýžový olej a opražte červenou cibuli a česnek po dobu 1 minuty. Přidejte sójovou omáčku a rajčata, a duste další 3 minuty. Přidejte cibuli,…
Celozrnnou mouku smícháme s vodou vždy v poměru na 100g mouky 55ml vody. Zakápneme troškou oleje a přidáme špetku soli. Následně hněteme hmotu tak, aby nám vyšlo…
Krevety oloupejte, případně zbavte střívka a naložte do omáčky, asi tak na hodinu.V mezičase uvařte jasmínovou nebo basmati rýži.Ananas oloupejte a nakrájejte na kostky…
Šťavnaté smažené karbanátky jsou díky výborné chuti a rychlé přípravě oblíbenou klasikou. Zkuste je tentokrát ochutit kousky sušené šunky, prolisovaným česnekem a…