Tvarohový desert s ovocem
Recept ještě nebyl hodnocenVýborné nadýchané piškotové těsto pokladené oblíbeným ovocem a zalité krémem z tvarohu, másla a želatiny necháme vychladnout a poté podáváme. Tento skvělý moučník…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Výborné nadýchané piškotové těsto pokladené oblíbeným ovocem a zalité krémem z tvarohu, másla a želatiny necháme vychladnout a poté podáváme. Tento skvělý moučník…
Na menší pánvičku s nepřilnavým povrchem dáme rozehřát 3 lžíce oleje a přidáme šunku nebo šunkový salám nakrájený na menší kostky. Jen lehce orestujeme a přidáme mražený…
Oddělíme žloutky od bílků. Z bílků ušleháme sníh.Cukr smícháme se žloutky, přidáme mléko a olej. Poté přidáme polohrubou mouku smíchanou s práškem do pečiva. Do směsi…
Kapra naporcujeme na jednotlivé díly.Nejlépe den předem kapra nasolíme, potřeme prolisovaným česnekem a misku s kaprem překryjeme potravinovou fólii. Dáme do lednice…
Lososa nakrájíme na malinké kostičky, medvědí česnek nasekáme nadrobno.Oboje vložíme do misky, přidáme vejce, osolíme, opepříme, přistrouhneme lžičku citrónové kůry a…
Tradiční příprava syrového masa "tatarák" na česnekové topince je luxusní pokrm. Jakmile ho objevíte a přijdete této úpravě na chuť, neodoláte. Vyžaduje samozřejmě…
Snadný pokrm na všední den nebo třeba i oddechový víkend. Oblíbené zapečené těstoviny tvoří spolu s restovaným kuřecím masem základ pokrmu. Tuto dvojici ještě doplňuje…
Snadný pokrm na všední den nebo třeba i oddechový víkend. Oblíbené zapečené těstoviny tvoří spolu s restovaným kuřecím masem základ pokrmu. Tuto dvojici ještě doplňuje…
Minestrone je tradiční hustá italská zeleninová polévka. Název Minestrone pochází z italského slova minestra - polévka. Sytou zeleninovou polévku můžete libovolně…
Smažený hermelín je oblíbená klasika. Zkuste si ho tentokrát připravit trochu jiným způsobem. Smažené placičky ze strouhaného hermelínu, žampionů a brambor v jednoduchém…
Lehký těstovinový salát se zeleninou a orestovaným kuřecím masem poslouží jako skvělá chutná večeře či oběd, který zvládnout připravit i ti, co s vařením teprve začínají…
Jednoduchá smetanová omáčka z pažitkového pesta skvěle doplní dušené nebo pečené maso a vařený brambor. Omáčka není nijak složitá na přípravu, postačí pouhá půlhodinka a…
Jednoduchá smetanová omáčka z pažitkového pesta skvěle doplní dušené nebo pečené maso a vařený brambor. Omáčka není nijak složitá na přípravu, postačí pouhá půlhodinka a…
Do vlažného mléka rozdrobíme droždí, přidáme trošku cukru a necháme vzejít kvásek.Žloutky utřeme s cukrem, přidáme olej, mouku a kvásek. Vypracujeme těsto, překryjeme…
Koláč s více vrstvami udělá radost dětem i dospělým. Korpus je s příchuti kávy a kokosu, na něm pikantní marmeláda, poté jemný vanilkový tvarohový krém a úplně nahoře…
Plátek dušené kotlety podávaný s výpekem ochuceným špekem a cibulí chutná výborně s bramborovým knedlíkem. Ten ochutíme trochou pažitky nebo petrželky, díky které…
Bábovka je moučníkem nejen na neděli. Tuto snadnou tvarohovou krásku můžete upéct i ve všední den. Na řezu se pak ukáže dvoubarevná struktura těsta, jehož jednu polovinu…
Zavařené maso použijeme k přípravě rychlého pokrmu na způsob rizota. Pokud použijeme zbylou rýži, pak je to otázka několika málo minut. Přidáme zeleninu, prohřejeme,…
Řízky všichni milujeme, můžeme je připravovat na 100 způsobů a vždy si pochutnáme. Zde jsou navíc plněné vaječnou směsí uzeného, žampionů a hořčice. Přílohu můžete volit…
Hledáte jednoduchý a výživný pokrm na všední den? Přesně tím jsou kuřecí nudličky zprudka restované se zeleninou a pikantním kořením, které jsou doplněny sekanými…
Pokrm, co nejen skvěle chutná, ale také vypadá. Mističky z cukety a lilku jsou plněné zeleninovou směsí s hovězím mletým masem. Po zapečení je pak před podáváním můžete…
Polévka typu šup šup do hrnce a je po hladu. Takový recept se hodí. Místo zdlouhavějšího zahušťování jíškou stačí použít tvrdší pečivo. Zelenina s máslem dodá chuť. Pro…
Kuřecí řízky nakrájíme na nudličky a naložíme den předem jako maso na čínu do marinády.Marináda: Do mističky dáme dvě polévkové lžíce sojové omáčky, 1 lžíci solamylu, …
Na rozpáléném oleji osmahneme osolená a opepřená prsa, aby se zatáhla.Pak maso vyndáme, osmahneme mouku jen do světlé barvy a pak ke konci vmícháme papriku. Ihned…