Míchaná vajíčka s kopřivami
Recept ještě nebyl hodnocenMíchaná vajíčka patří k těm nejrychleji hotovým pokrmům, a i proto si je mnozí zamilovali coby bleskovou snídani či večeři. Což takhle klasicky usmažená vajíčka na másle…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Míchaná vajíčka patří k těm nejrychleji hotovým pokrmům, a i proto si je mnozí zamilovali coby bleskovou snídani či večeři. Což takhle klasicky usmažená vajíčka na másle…
Dušené, šťavnaté vepřové plátky se směsí paštiky a bylinek, které zvládne i začátečník. Budou se hodit, pro přípravu rychlého oběda. Vařenou přílohu si můžeme zvolit…
Ve vynikajícím rebarborovém koláči se perfektně doplňuje sladká chuť s lehce kyselou chutí rebarbory. Příprava koláče vám navíc nezabere moc času a není nijak složitá.…
Pangas je chutná bělomasá ryba s křehkým masem. Maso nemá typickou rybí chuť, proto si ho oblíbili i lidé, kteří běžně ryby nejedí. Výborně se hodí k zapékání, smažení,…
Pokud si chcete připravit rychlý a zároveň zdravý oběd, sáhněte po játrech. Jejich úprava se zeleninou je trochu nezvyklá, ale velmi chutná. Příprava navíc není vůbec…
Máte zdroj medvědího česneku a zvažujete, jak ho ještě v kuchyni využít. Přidáním do pečiva získáte jemnou česnekovou příchuť a nádech barvy podle množství přidané…
Tento menší chutný chléb připravíme velmi snadno za pomoci domácí pekárny. Do těsta přidáme zelené bylinky, díky kterým bude pěkně vonět. Chléb upečeme ve formě na…
Těstoviny s touto omáčkou by se mohly stát symbolem jara a tradicí v každé domácnosti. Medvědí česnek je jedna z prvních jarních rostlin a jeho svěží a jemně ostrá chuť…
Tento menší chutný chléb připravíme velmi snadno za pomoci domácí pekárny. Do těsta přidáme zelené bylinky, díky kterým bude pěkně vonět. Chléb upečeme ve formě na…
Vaječná omeleta je snídaně šampionů, pozdní svačina i večeře „co dům dal“. Je nadýchaná, šťavnatá a dá se připravit na desítky způsobů. Na jaře do ní přidejte posekaný…
Vepřové kotlety dušené spolu s cherry rajčátky a balkánským kořením čubrica. Pikantní chuť ještě zvýrazní sezónní medvědí česnek. Maso je díky dušení v omáčce křehké a…
Tento recept na houby s medvědím česnekem si určitě zamilujete. Namísto žampionů budou i skvělé hříbky, ale dát můžete i jiné tvrdší lesní houby. Když sezóna medvědího…
Mladý špenát, který je s jarem na trhu, nás láká vyzkoušet něco jiného, kromě tradičního dušení. Protože je velmi křehký, lze jej připravit i syrový jako salát. Takto…
Krabí tyčinky jsou v naší kuchyni stále populární. Můžete z něj připravit třeba i tyto smažené placičky. K nim podávejte vychlazený bramborový salát s rajčaty, baby…
Palačinky jsou jedním z pokrmů. které můžeme připravit se sladké, ale i slané verzi. Tentokrát nás čeká ta méně častá, slaná verze. Do pohankových palačinek s medvědím…
Kdo je milovníkem pomazánek a má rád i tu s droždím, jistě si pochutná i na této variantě s ředkvičkami. Bude ji stačit doplnit čerstvým pečivem. Díky pórku bude krásně…
Velikonoční špenátový koláč s vejci je tradiční pokrm, který spojuje čerstvé přísady se symbolikou Velikonoc. Tento lahodný koláč přináší překvapení ve formě skrytých…
Velikonoční špenátový koláč s vejci je tradiční pokrm, který spojuje čerstvé přísady se symbolikou Velikonoc. Tento lahodný koláč přináší překvapení ve formě skrytých…
Velikonoční špenátový koláč s vejci je tradiční pokrm, který spojuje čerstvé přísady se symbolikou Velikonoc. Tento lahodný koláč přináší překvapení ve formě skrytých…
Vyzkoušejte ozvláštnit běžnou přílohovou rýži přidáním kukuřice a medvědího česneku. Jednoduché, ale opravdu lahodné. Rýži si nejlépe vychutnáte v kombinaci s pečeným…
Kdo by neodolal krásně křupavému, dozlatova osmaženému řízku? Zkuste do nich přidat tvarohovou směs s medvědím česnekem a pikantní klobásu, takto připravené řízky si…
Novým bramborám bude stačit pár minut v troubě a máte na stole, i díky přidaným bylinkám, neodolatelnou voňavou dobrotu. Ještě připravit jednoduchý sýrový dip a můžete…
V této krémové polévce spojíme dvě delikátní suroviny - aromatický svěží medvědí česnek a václavky, které máme od podzimu zamrazené. Výrazné chutě na závěr zjemníme…
Kopřivy mají příjemnou svěží chuť a dodají našemu tělu spoustu prospěšných látek. V tomto pokrmu je použijeme nejen do polévky, ale i do zavářky na způsob svítku, která…
Vepřové plátky na uzeném bůčku a cibuli: Bůček dodá voňavou a lehce pikantní šťávu, kterou skvěle zahustí cibule
Brokolicová polévka s voňavou zeleninou a aromatickým sýrem překvapí skvělou chutí a krémovou konzistencí
Pečeme s Ivou: Lněný chléb ze dvou druhů mouky potěší rodinu i návštěvy. Na přípravu je navíc snadný!