Smažený lilek
Recept ještě nebyl hodnocenSmažený lilek je lahůdka, která přináší do vaší kuchyně kousek slunného Středomoří. Zvenku křupavý, uvnitř měkký a šťavnatý. Jako příloha se výborně hodí vařené brambory…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Smažený lilek je lahůdka, která přináší do vaší kuchyně kousek slunného Středomoří. Zvenku křupavý, uvnitř měkký a šťavnatý. Jako příloha se výborně hodí vařené brambory…
Jemný švestkový koláč s drobenkou vám zvedne náladu a příjemně osladí den. Díky řeckému jogurtu, který se přidává do těsta je koláč měkoučký a vláčný a rozpečené švestky…
Kuřecí kousky s jablky a kari kořením provoní svou orientální vůní kuchyni a budou do půl hodiny na stole. Podávat je můžete například s rýží, těstovinami nebo…
Jednoduchý a vláčný, takový je tento skvělý kefírový makovec provoněný jablky, pečený v bábovkové formě. Meruňková marmeláda společně s pomerančovou šťávou dodají…
Snadná a rychlá na přípravu, vláčná a šťavnatá, připravená ze surovin, které máme běžně doma, to je buchta, kde jsme do těsta zamíchali nahrubo nakrájená jablka.…
Z panenky nebo hřbetu, popř. kuřecích prsou nakrájíme medailonky, do každého uděláme nožem otvor a zasuneme do něj předem namočené meruňky a snítku rozmarýnu.Meruňky…
Pikantní kousky kuřecího masa v jemné smetanové omáčce, doplněné o kousky jablka a podávané s těstovinami, jsou skvělým tipem pro lehký oběd. Máte-li rádi ostřejší,…
Využití dýně v kuchyni je velice variabilní. Připravit z ní můžeme velkou škálu různých slaných pokrmů. Její lehce nasládlá chuť příjemně ozvláštní chuť i tak zdánlivě…
Lahodné smažené jablečné placičky jsou tak akorát sladké a příjemně voní po skořici. Jejich příprava je opravdu snadná a potěšíte jimi nejen dětské strávníky, ale také…
Klasické hrk hrk řezy s mandarinkami zná téměř každá hospodyňka. Jsou osvěžující, šťavnaté a lehoučké. Když se ale blíží zima, tíhneme spíše k jablkům, skořici a teplu…
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno 17. 9. 2024 20:00
Přidáno 17. 9. 2024 19:17
Přidáno 17. 9. 2024 16:01
Velikonoce Rakousku: V kostele se světí šunka, na stole nechybí sladký anýzový bochánek. Takhle se dělá!
Recepty z pohádek: Jednoduché nepečené rumové kuličky ptáka Ohniváka
Jak na dokonalý omáčkový základ podle Viléma Vrabce: Recept a postup českého šéfkuchaře zajistí perfektní výsledek