Pikantní rybí pomazánka z olejovek
Recept ještě nebyl hodnocenSýr s máslem utřeme do pěny. Přidáme ostatní přísady včetně sardinek. Vymícháme hladký krém.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 954 kJ / 228 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 12,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 20,00 g |
– nasycené | 6,00 g |
– nenasycené | 12,00 g |
–– mononenasycené | 8,00 g |
–– polynenasycené | 4,00 g |
––– omega 3 | 1,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 1,00 g |
Sůl | 2,50 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Sýr s máslem utřeme do pěny. Přidáme ostatní přísady včetně sardinek. Vymícháme hladký krém.
Do mísy vyklepneme olejovky i se šťávou (olejem), přidáme sádlo, hořčici, drobně krájenou cibuli, podle chuti sůl a pepř a utřeme. Vmícháme kostičky vajec a můžeme…
Vejce oloupáme a rozkrojíme a žloutky vyjmeme. V misce utřeme ustrouhané žloutky s olejovkami. Podle potřeby přidáme olej z olejovek, rozsekané bílky, osolíme. Podle…
Tuňáka a rybičky slijeme, dáme do misky. Přidáme cibuli, česnek, nastrouhaná vejce, máslo, hořčici, Gottage, chilli papričku. Vše promícháme osolíme, opepříme, přidáme…
Rybičky i s olejem dát do misky, vidličkou rozmělnit a vmíchat sýr a cibuli. Pomazánku mazat na veku či chleba a zdobit podle chuti, např. kroužky cibule, plátkem…
Vejce, sůl a tuk důkladně utřeme, pak postupně přidáváme mouku s práškem do pečiva i koření. Těsto důkladně zpracujeme. Zůstane-li tuhé, přidáme pár lžic mléka.…
Olejovky at již jen v oleji, nebo v tomatě, rozmačkáme a přidáme další jmenované suroviny.Ochutíme solí, pepřem a podáváme vychlazené k pečivu, v miskách apod. Zdobíme…
: Do větší mísy narovnáme očištěný a na listy rozebraný salát. poklademe na kolečka pokrájenými rajčaty a ¼ vejci. Na proužky nakrájenými paprikami,proužky rybiček…
Jídelníček Marie Terezie: Milovala šneky z kynutého těsta, ujížděla na sladkém a prosadila pěstování brambor
Královské chutě: Princezna Diana milovala obyčejné špenátem plněné brambory. Tohle je její oblíbený recept
Holka u plotny radí: Jak na božské knedlíky bosáky? Dokonalou chuť zajistí malý fígl