Qurrito - podle sebe, ne jako z KFC
Recept ještě nebyl hodnocenMaso nakrájíme na kousíčky a okořeníme dle chuti, osmažíme je na oleji a přebytečný olej necháme odkapat.Polovinu tortilly natřeme cikánskou omáčkou, posypeme masem,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Maso nakrájíme na kousíčky a okořeníme dle chuti, osmažíme je na oleji a přebytečný olej necháme odkapat.Polovinu tortilly natřeme cikánskou omáčkou, posypeme masem,…
Játra nakrájíme na menší kousky a zprudka opečeme spolu s nakrájenou cibulí v hlubší pánvi na oleji.Podlijeme vínem a vodou se zeleninovým bujonem, přikryjeme a necháme…
Cibuli nakrájíme nahrubo a orestujeme na oleji, až u kraje hrnce začne lehce zlátnout.Přihodíme na kolečka nakrájenou oloupanou, dobrou klobásu, všechno koření a…
Pokud potřebujete připravit pro návštěvu malé pohoštění, nebo jen tak něco pikantního k večeři u televize, zkuste tyhle malé topinky, které můžete připravit jak z chleba…
Var. 1: Kabanos rozdělíme na asi patnácticentimetrové díly, napůl rozkrojíme a vložíme do nich kolečka cibule. Zbytek cibule rozkrájíme na měsíčky, část dáme na dno…
Var. 1: Kabanos rozdělíme na asi patnácticentimetrové díly, napůl rozkrojíme a vložíme do nich kolečka cibule. Zbytek cibule rozkrájíme na měsíčky, část dáme na dno…
Kabanos rozdělíme na asi patnácticentimetrové díly, napůl nakrojíme a vložíme do nich kolečka cibule.Zbytek cibule rozkrájíme na měsíčky, část dáme na dno zapékací mísy…
Panenku důsledně odblaníme a nakrájíme na cca 2,5 cm široká kolečka. Každé kolečko zabalíme do plátku šunky. Napíchneme na dřevěnou jehlici tak, abychom propíchli konce…
Ingredience smícháme dohromady a připravíme si tak marinádu, omytá a osušená křidélka do ní naložíme, nejlépe přes noc. Pak je na pečícím papíře pečeme v troubě…
Roštěnky dej na folii, přikryj druhou polovinou a lehce naklepej, Ty to umíš, tak folii můžeš vynechat a na vlhkém prkénku proveď to samé. Kraje nasekni, aby se maso…
Listové těsto (na pečícím papíru) rozkrájíme na čtverce cca 5x5cm, doprostřed kápneme asi lžičku cikánské omáčky nebo kečupu, položíme kolečko sýra a navrch dáme kousek…
V hrnci popustíme a prohřejeme hotové vepřové maso (ve skle), přidáme k němu cikánskou omáčku OTMA nebo HAMÉ, prohřejeme.Přidáme uvařené špagety, nastrouhaný parmezán a…
Podle návodu si uvaříme těstoviny. Než se těstoviny uvaří připravíme si omáčku. Cibulku nakrájíme na drobno a osmahneme ji. Pak přidáme mleté masoa zase osmahneme. Poté…
Játra nakrájíme na nudličky, cibuli na malé kostičky.Na oleji restujeme cibulku dozlatova. Ke konci vložíme nasekaný česnek a pak játra. Osolíme a opepříme. Krátce játra…
Suroviny dáme do pekárny na program Těsto.Po vykynutí těsto rozdělíme na dva díly a každý vyválíme do kruhu, který rozkrojíme na osm dílů. Každý díl pomažeme hořčicí…
Starověký fast food aneb Rychlé občerstvení ve starém Římě: Pečený úhoř, sýr s medem a teplé klobásy se zapíjely vínem
Pozor na bedly! Některé mohou být jedovaté, jiné jsou nejedlé, všímat si musíme hlavně jednoho znaku
Náš jazyk vnímá pět základních chutí. Znáte je všechny? A co znamená chuť umami?