Krkovičkové plátky s majonézovo-kečupovou směsí
Recept ještě nebyl hodnocenPlátky masa naklepeme, osolíme, opepříme a posypeme svým oblíbeným kořením.Pekáček vysypeme pórkem nakrájeným na kolečka. Na pórek položíme připravené plátky masa…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme a posypeme svým oblíbeným kořením.Pekáček vysypeme pórkem nakrájeným na kolečka. Na pórek položíme připravené plátky masa…
Na plátcích kotlety lehce nařežeme mřížku z obou stran a nařízneme lehce po stranách, aby se plátky masa nevyboulily a zůstaly pěkně rovné. Osolíme, opepříme a potřeme…
Ze surovin (kromě solamylu) vyšleháme nálev.Maso nařežeme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme, poprášíme sladkou paprikou a obalíme v solamylu.Naložíme do nálevu a…
Zbojnický salát je druh svačinového salátu, který má ve svém základu měkký salám. K němu přidáme okurky, cibuli a podle našich preferencí také pálivé feferonky nebo…
Marinované maso je po přípravě křehké a výborně ochucené. To, že se dá připravit delší dobu dopředu, z něj dělá ideální pokrm pro plánovanou akci s rodinou či přáteli.…
Buřty oloupeme a rozkájíme na půlky a ty pak na čtvrtky.Do kastrůlku vhodíme na rozpálený olej nahrubo nakrájenou cibuli a orestujeme do růžova.Pak přidáme špekáčky a…
Skvěle ochucená směs šťavnatého kuřecího masa a zeleniny je snadná na přípravu a jídlo je hotové do 30 minut. Chutě v receptu se skvěle doplňují a jistě si pochutnáte.…
Vše dáme do vody a uvaříme. Po uvaření ihned rozkrájíme bůček na slabší delší pruhy, asi 4 cm široké.Ještě horký obalíme ve směsi.Zabalíme jednotlivé pruhy do alobalu,…
Plátky krkovice naklepeme, opepříme a osolíme. Cibuli oloupeme a nakrájíme na hrubo. Smícháme jí v míse s pivem, solí, pepřem, hořčicí, cukrem a vložíme připravené…
Je sice bez masa, ale to neznamená, že musíme nad zeleninovými variantami ohrnovat nos. Jako lehká večeře nebo předkrm nadchnou nejen vegana či vegetariána. Přidáním…
Vepřová játra nakrájíme na nudličky a zprudka je orestujeme na oleji ze všech stran. Pak játra přendáme na talíř a přikryjeme je dalším talířem, abychom je udrželi v…
Kdo má pomalý hrnec, ví, jak dokáže zjednodušit přípravu i složitějšího jídla. V tomto případě se jedná o hovězí kližku s mrkví a bramborami. Maso, brambory a zeleninu…
Kuře omyjeme, osolíme. Na dno pekáče dáme cibuli nakrájenou na plátky, položíme na ni kuře a zbylé suroviny (kromě másla) smícháme. Směs nalijeme na kuře a na kuře…
Skloubení vepřového šťavnatého masa, křupavé zeleniny a jemně ochucených nudlí, tvoří dokonalý pokrm, který zaručeně potěší vaše chuťové buňky. Je skvělou volbou pro…
Skloubení vepřového šťavnatého masa, křupavé zeleniny a jemně ochucených nudlí, tvoří dokonalý pokrm, který zaručeně potěší vaše chuťové buňky. Je skvělou volbou pro…
Hustá česneková omáčka nejlépe chutná v kombinaci s uzeným masem a houskovým knedlíkem. Je jemná a také velice snadná na přípravu. Je jen na vás, jaké množství česneku…
Maso nakrájíme na jemné kostičky, cibuli nakrájíme na hodně jemno, přidáme koření, vejce, sůl, worchester, utřený nebo rozmačkaný česnek a asi 1-2 polévkové lžíce…
Na sádle, anglické slanině a cibuli osmahneme špekáčky - zakápneme Worcesterem, (cibulka jemně do zlatova). Vymažeme sádlem pekáč, navrstvíme na kostičky nakrájené,…
Chybí vám inspirace na lehké a chutné jídlo z kuřecího masa? Zkuste řízky naplněné sýrem, pečené ve směsi másla a oleje a podávané spolu s okořeněnou rýží. Připravte je…
Pokud máte v oblibě kuřecí maso a zeleninu, tak můžete uvařit podle tohoto receptu kuřecí nudličky z prsního masa, mrkve a pórku. Příprava je nenáročná, což vám bude…
Z omáček, oleje a solamylu ve vhodné nádobě na naložení masa ušleháme marinádu. Maso opláchneme, osušíme a nakrájíme na pláty. Ty paličkou na maso rozklepeme a…
Plátky masa nakrájíme na nudličky, okořeníme steakovým kořením nebo jen solí a pepřem, necháme stranou. Cibuli rozpůlíme, sloupneme a nakrájíme na klínky, česnek…
Suroviny na marinádu důkladně promícháme.Maso naklepeme, osolíme, opepříme a vložíme do marinády. Necháme 3-5 dní odležet.Smažíme na oleji.Podáváme s hranolky, tatarkou…