Nepečené řezy
Recept ještě nebyl hodnocenJedno z na přípravu nejrychlejšího druhu cukroví, co snad existuje a přitom je tak skvělé! Mezi dvě dortové oplatky připravíme pudinkovou náplň s ořechy a kakaem.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Jedno z na přípravu nejrychlejšího druhu cukroví, co snad existuje a přitom je tak skvělé! Mezi dvě dortové oplatky připravíme pudinkovou náplň s ořechy a kakaem.…
Žloutky vyšleháme s moučkovým a vanilkovým cukrem a změklým máslem do pěny. Z osolených bílků ušleháme sníh do tuha a zašleháme krupicový cukr. Střídavě lehce prošleháme…
Z jakéhokoliv piškotového či ořechového těsta upečeme 6 ks korpusů, které máslovým krémem a marmeládou spojíme a vytvarujeme do soudku, obvod potřeme krémem a přilepíme…
Mléko si ohřejeme zhruba na 55 - 60°C a rozpustíme v něm sypkou želatinu a sladidlo. Dala jsem tabletové, co se dává do kávy a čaje. Můžeme použít i sypké, to si můžeme…
Vajíčka vymícháme s vanilkovým a práškovým cukrem, přidáme vyšlehanou šlehačku. Dáme mezi oplatky, zabalíme do alobalu a dáme zamrazit.
Upečený korpus necháme vystydnout. Nakreslíme si šablonu kornoutu a točené zmrzky. Vychází to na dva trojúhelníky, každý jiný. Korpus rozřízneme, přiložíme šablonu…
Z bílků ušleháme tuhý sníh, do kterého postupně přidáváme cukr, těsto je hotové, když tvoří tzv.špičky. Přidáme mouku smíchanou s práškem a sodou, lehce přidáme ořechy…
Dortový oplatek vyřízneme podle dna formy, do které budeme nepečený moučník dělat. Ostatní oplatky rozlámeme na kousíčky a smícháme s nutellou tak, aby vznikla kompaktní…
Korpus vyříznutý do tvaru slzy, pomazané krémem, potáhnuté marcipánem.
6 bielkov ušľaháme na sneh, pridáme 200 g práš. cukru, po jednom pridáme 6 žĺtkov, orechy, strúhanku s práškom do pečiva.Na plech rozložíme v jednej vrstve tortové…
Na suchý plech rozložíme dortové oplatky. Žloutky ušleháme s cukrem a vmícháme ostatní suroviny a jako poslední i sníh z bílků.Těsto rozetřeme na oplatky a upečeme v…
Milovníci rebarbory jásají. Sezona této netypické zeleniny je konečně tady a je potřeba ji náležitě využít. A jestli letos nevíte, co s rebarborou, určitě tenhle dort…
Britská pomazánka marmite: Chutná po kvasnicích, je plná vitaminu B a potěší i milovníky piva!
Crème anglaise aneb Vanilková omáčka: Nedá moc práce a fantasticky dochutí nejeden dezert. Takhle se správně dělá
Opravdu musí být těsto uleželé? Upečte nejlepší cukroví s pomocí vědy!