Oříškovočokoládová bábovka
Recept ještě nebyl hodnocenOříškovo-čokoládová bábovka je vláčná a bohatě voňavá po oříšcích a kvalitní čokoládě, která ji dělá neodolatelnou. Je skvělá k odpolední kávě nebo čaji, na snídani nebo…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Oříškovo-čokoládová bábovka je vláčná a bohatě voňavá po oříšcích a kvalitní čokoládě, která ji dělá neodolatelnou. Je skvělá k odpolední kávě nebo čaji, na snídani nebo…
Tyto ořechové řezy představují lahodný dezert, který spojuje zdravé ingredience a vynikající chuť. Celozrnná mouka dodává těstu bohatou nutriční hodnotu a jemnou…
Granola je chutný a výživný pokrm, který si můžete dát jako snídani nebo zdravou svačinu. Kombinace ovesných vloček, ořechů, semínek a sušeného ovoce poskytuje bohatý…
Zapečená jablka s vínem a pudinkem jsou šťavnatou lahůdkou Pečením získají jablka krásnou karamelovou barvu a chuť, kterou báječně doplní čokoláda s oříšky. Ideální…
Flameri z ovesných vloček s ovocem je lahodný a zdravý dezert, který kombinuje jemnou chuť ovesných vloček s osvěžující chutí čerstvého ovoce. Tento jednoduchý, ale…
Pokud máte rádi nepečené cukroví a chtěli byste si dopřát i zdravější verzi vánočního cukroví, tyto oříškové kuličky budou pro vás to pravé. Jsou slazené pouze agávovým…
Čokoládový tunel plněný roládou je efektní a chuťově bohatý dezert, který zaujme každého svou netradiční kombinaci. Tento lahodný tunel spojuje jemné oříškové čokoládové…
Voňavý vánoční jablkový štrúdl je klasický dezert, který přináší do domu kouzlo sváteční atmosféry. Jeho tenké, křupavé těsto ukrývá sladkou náplň z jablek, rozinek,…
Sušenky s lískovými oříšky jsou křupavé a plné jemné oříškové chuti, která potěší každého milovníka sladkostí. Voňavé oříšky dodají sušenkám skvělou chuť, kterou si…
Jemné těsto s tvarohem je doplněno sladkými višněmi a křupavými oříšky, které vytvoří dokonalou kombinaci pro zimní období. Tato štola je ideální na slavnostní stůl, ať…
Bez lepku, ne bez chuti! Inspirace nejenom pro "bezlepkáče," ale pro všechny, co jedí rádi, dobře a zdravě. Obrňte se trpělivostí. Takhle se vyrábí víceméně jakékoliv…
Tento salát je plný chutí a živin, ideální pro všechny, kdo hledají lehké a zdravé jídlo. Jemně nasládlá chuť červené řepy se skvěle doplňuje s lehce oříškovou quinoou,…
Nepečený citronový dort je sice náročný na přípravu, ale chuťově vynikající. Osvěžující vrstvy dortu jsou doslova nabité citronovou chutí a dezert se stane ozdobou vaší…
Griliášový dort je delikátní spojení nadýchaného piškotu, křupavého karamelu a jemně mletých ořechů. Tento dort vyniká bohatou chutí griliášové a čokoládové náplně,…
Pokud máte v oblibě maso s ovocem a lehce sladkou marinádou, vyzkoušejte medailonky z vepřové kýty. Netradiční kombinace banánu, citrusů, medu, ořechů a nivy je zvláštní…
Dokonale vláčné sváteční pečivo, které díky kynutí v pekárně připravíte bez námahy. Kombinace sladkého sušeného ovoce a jemně křupavých oříšků dodá vánočnímu stolu tu…
Křehké lískové koláčky jsou voňavou vánoční pochoutkou. Ideální k šálku čaje nebo kávy, potěší každého milovníka domácího pečení. Vyzkoušejte tento recept, který spojuje…
Jahelník plný ořechů je dokonalou kombinací zdraví a lahodné chuti. Jemná struktura jáhel, sladká harmonie kakaové a světlé vrstvy a křupavost oříšků tvoří jedinečný…
Vepřové řízky v oříškách přinášejí novou dimenzi klasického pokrmu. Šťavnaté maso obalené ve zlatavé krustě z jemně nasekaných oříšků je zárukou dokonale křupavé textury…
Pusinkové minidortíčky se šlehačkou jsou delikátní a elegantní sladkost, která spojuje lehkost pusinek a jemnost šlehačky v dokonalém harmonickém spojení. Každý malý…
Čokoládu nastrouháme nebo nakrájíme na drobno. Smícháme všechny přísady dohromady a pořádně metličkou vyšleháme. Těsto musí být polotuhé, aby se dalo vylít na plech.…
Lískové oříšky jemně umeleme, přidáme med, skořici a důkladně promícháme. Podáváme na bílém nebo celozrnném pečivu.
Fíkovo-ostružinový podzimní koláč je lahodný dezert plný krému a šťavnatého ovoce, který ztělesňuje chutě a barvy podzimu. Sladké fíky a lehce nakyslé ostružiny se…
Utřít cukr s vanilkou, tukem a 5 žloutky. Přidat mouku s práškem do pečiva a vlažné mléko. Přidat oříšky. Nakonec pomalu vmíchat sníh z 5 bílků.
Medvědí česnek začíná růst: Jak ho v přírodě poznat, kam se za ním vydat a jak ho sbírat? Díky těmto tipům se už nespletete
Na Čarodějnice se jedly makové koláče a mrváň, ale žádné maso. Proč?
Oblíbené retro jídlo v novém kabátku: Kuře s broskví Koko vylepšila netradiční omáčkou a plátky eidamu nahradila jinou ingrediencí