Košíčky Izidor
Recept ještě nebyl hodnocenVánoční cukroví, které nesmí chybět na svátečně prostřeném stole? Rozhodně košíčky Izidor. Příprava je sice časově náročnější, ale výsledek bude stát za to. Ořechové…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 008 kJ / 719 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,00 g |
Tuky | 65,00 g |
– nasycené | 5,00 g |
– nenasycené | 50,00 g |
–– mononenasycené | 5,00 g |
–– polynenasycené | 45,00 g |
––– omega 3 | 7,50 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 14,50 g |
– cukry | 1,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Vánoční cukroví, které nesmí chybět na svátečně prostřeném stole? Rozhodně košíčky Izidor. Příprava je sice časově náročnější, ale výsledek bude stát za to. Ořechové…
Šťavnatá buchta, která je vláčná díky mrkvi a banánu, a je potřená výborným tvarohovým krémem. Afrika řezy jsou tolik oblíbené právě kvůli svěží chuti a jemné…
Sklizeň jablek je typickým znakem podzimu. Pokud máte letos velkou úrodu, zúročte ji a připravte tento jednoduchý jablečný koláč, ve kterém suroviny jednoduše skládáte…
Nevíte, jaký nový druh cukroví připravit na vánoční tabuli? Výborná kolečka, provoněná citrónem, slepená punčovou hmotou s ořechy a pikantní marmeládou, v čokoládové…
Bez tohohle cukroví si leckdo neumí Vánoce ani představit. Řeč je o tradičních česko-slovenských nepečených šuhajdách. V papírových košíčcích se ukrývá různorodá náplň,…
Maličké dortíčky spojené máslovým ořechovým krémem, lehce vonícím rumem, patří k velmi oblíbenému vánočnímu cukroví. Polévané čokoládovou polevou, ozdobené půlkou…
Maličké dortíčky spojené máslovým ořechovým krémem, lehce vonícím rumem, patří k velmi oblíbenému vánočnímu cukroví. Polévané čokoládovou polevou, ozdobené půlkou…
Jedním z tradičně vánočních druhů cukroví jsou ořechové pracny, někdy nazývané také jako medvědí tlapky. Už naše babičky a prababičky je pekly. Příprava těsta je…
Oblíbené tatranky se často používají třeba na nepečené kuličky. V tomto receptu však turistickou svačinku použijeme na pečené pracny. K nastrouhaným tatrankám, kromě…
Hledáte inspiraci na výborné cukroví? Jednoduché těsto z másla, oříšků a čokolády vypracujeme a vykrajujeme z něj libovolné tvary. Ty po upečení slepujeme libovolným…
Hledáte inspiraci na výborné cukroví? Jednoduché těsto z másla, oříšků a čokolády vypracujeme a vykrajujeme z něj libovolné tvary. Ty po upečení slepujeme libovolným…
Chcete-li zažít dokonalou odpolední siestu, nachystejte si voňavou kávu a šťavnatý meruňkový koláč s drobenkou. Je jednoduchý, chutná moc dobře a na talíři bude nejlépe…
Cukroví, které vám nedá moc práce a přitom na slavnostním stole bude vypadat krásně. To jsou linecká ořechová kolečka. Ozdobíte-li každé kolečko půlkou vlašského ořechu…
Kávové řezy jsou doslova perfektním moučníkem nejen pro nedělní návštěvu ke kávě. Řezy s výborným kávovým krémem a čokoládovou polevou nejsou náročné na přípravu a budou…
Mrkvový dort je, dá se říci, jedním ze symbolů sladkého pečení v Americe. Přitom je z mrkve, která je víc než doma i u nás. Inspirujte se tímto receptem a připravte na…
Oblíbené plněné vánoční cukroví. Plné oříšků a krému. Vypadají nejen hezky, ale hlavně jsou chuťově výborné. Vyzkoušený recept, který se vždy podaří.
Oblíbené plněné vánoční cukroví. Plné oříšků a krému. Vypadají nejen hezky, ale hlavně jsou chuťově výborné. Vyzkoušený recept, který se vždy podaří.
Snadné sušenky mohou během pár chvil potěšit mlsné jazýčky u vás doma. Máslové těsto je doplněno kokosem a po vytvarování na požadované tvary potřeno vajíčkem a posypáno…
Zapneme troubu na 170-180°C, pekáček vyložíme papírem na pečení nebo vymažeme a vysypeme. Mandarinkový kompot scedíme a šťávu v hrnečku doplníme do 150 ml. Mandarinky…
Oválky z nadýchaného sněhového těsta pečeme pomalu při velmi nízké teplotě. Po vychladnutí je naplníme výborným máslovo-kávovým krémem. Na závěr je ještě polijeme…
Nepečené cukroví je velmi oblíbené. Vyzkoušejte tyto netradiční bombičky a zkuste experimentovat s chutí tohoto cukroví obměnou chuti džemu, který použijete na potření.…
Listové těsto rozválíme, rozpůlíme na stejné díly a upečeme 2 placky. Krém: uvařené a vychlazené salko šleháme postupně do pěny se změklým máslem. Po vychlazení…
Do změklého másla přidáme všechny suroviny a uděláme hnotu, kterou necháme nejlépe přes noc v lednici. Touto hmoou druhý den plníme formičky, ale pouze zlehka, jelikož…
Šílený jídelníček Jindřicha VIII.: Obézní milovník masového pudingu po smrti explodoval
Jogurtová buchta: Vláčný a šťavnatý moučník je hotový za chvíli a využijete i kelímek od jogurtu na odměřování surovin
Jídelní rozmary slavných: Fotbalista Lionel Messi miluje milánský řízek od maminky, přelitý rajčatovou omáčkou a zapečený se sýrem