Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ořez hovězí - suroviny a ingredience

Ořez hovězí

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie448 kJ /
107 kcal
Bílkoviny20,00 g
– z toho živočišné bílkoviny20,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky3,00 g
– nasycené1,00 g
– nenasycené1,30 g
–– mononenasycené1,00 g
–– polynenasycené0,30 g
––– omega 30,01 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 80 mg
Sodík 65 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Trampská cigára

Trampská cigára

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Hovězí maso očistíme a zbavíme veškerých blan a nečistot. Nakrájíme na kostky cca 2,5 x 2,5 cm a nasolíme. Totéž uděláme s vepřovým masem a hřbetním sádlem. Necháme…

Aleex1

470 min

Trampská cigára

Trampská cigára

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Hovězí maso očistíme a zbavíme veškerých blan a nečistot. Nakrájíme na kostky cca 2,5 x 2,5 cm a nasolíme. Totéž uděláme s vepřovým masem a hřbetním sádlem. Necháme…

Aleex1

470 min

Zelný hovězí guláš

Zelný hovězí guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Na sádle dobře osmažíme krájenou cibuli a na ní pak osmahneme osolené větší kostky masa.Přisypeme mletou papriku, promícháme a přidáme i rajský protlak. Promícháme,…

Hovězí guláš z lorny

Hovězí guláš z lorny

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Maso i cibuli nakrájíme a smícháme dohromady se solí, kořením i moukou. Na dno lorny dáme sádlo, pak vysypeme masovou směs a mírně zalijeme vývarem - povrch musí být…