Osso buco z mladého býčka s kořenovou zeleninou
Recept ještě nebyl hodnocenPorce masa osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. V kastrole rozehřejeme 2-3 lžíce másla a maso na něm opečeme z obou stran dohněda. Přisypeme drobně nakrájenou…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 272 kJ / 65 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 14,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 1,00 g |
– nasycené | 0,40 g |
– nenasycené | 0,45 g |
–– mononenasycené | 0,40 g |
–– polynenasycené | 0,05 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 35 mg |
Sodík | 40 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Porce masa osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. V kastrole rozehřejeme 2-3 lžíce másla a maso na něm opečeme z obou stran dohněda. Přisypeme drobně nakrájenou…
Jak na dokonalé a šťavnaté hovězí na houbách? Chuť vylepší slanina, česnek i sklenka bílého vína
Svatba korunního prince Rudolfa: Podávaly se taštičky plněné skřivánčím masem, sluky s lanýži a dort s pomerančovými květy
Vyhodnocení a odměnění aktivních uživatelů ve druhém pololetí 2023