Drátenická kapsa
Recept ještě nebyl hodnocenBravčové karé - kotlety pokrájame na 4 hrubšie rezy, ktoré naklepeme na tenko a okraje po obvode narežeme. Osolíme, okoreníme z oboch strán. Na polovicu každého rezňa…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 138 kJ / 272 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 19,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 20,00 g |
– nasycené | 12,00 g |
– nenasycené | 7,30 g |
–– mononenasycené | 6,00 g |
–– polynenasycené | 1,30 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 40 mg |
Sodík | 50 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 4,00 g |
– cukry | 4,00 g |
––– laktóza | 4,00 g |
Bravčové karé - kotlety pokrájame na 4 hrubšie rezy, ktoré naklepeme na tenko a okraje po obvode narežeme. Osolíme, okoreníme z oboch strán. Na polovicu každého rezňa…
Plátky lehce naklepeme, na okrajích nařízneme, osolíme, opepříme a zprudka opečeme na trošce oleje. Přeložíme je do PH / kdo má kameninovou nádobu, opeče přímmo v ní /,…
Marocký zaalouk je skvělý teplý i studený: Na jeho přípravu stačí jen lilek a rajčata, pikantní chuť a vůni Orientu zajistí správné koření
Jarní úklid volá! Vyčistěte troubu, mikrovlnku i zanesené hrnce bez chemie a skoro zadarmo
Karbanátky ze strouhané cukety a mletého měkkého salámu jsou vláčné a šťavnaté a lehce je zvládne i začátečník