Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ovar - suroviny a ingredience

Ovar

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 226 kJ /
293 kcal
Bílkoviny17,00 g
– z toho živočišné bílkoviny17,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky25,00 g
– nasycené7,00 g
– nenasycené18,00 g
–– mononenasycené13,00 g
–– polynenasycené5,00 g
––– omega 30,01 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 150 mg
Sodík 20 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Ovar a sulc

Ovar a sulc

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

První den dáme vařit ovar. Nejdříve omyjeme a důkladně očistíme kolena od zbytků štětin. Poté alespoň ve dvou místech prořízneme kůži až ke kosti.Vložíme do velkého…

La Furi Roja

310 min

Skalické zelí

Skalické zelí

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Maso dáme vařit s oloupanou cibulí, česnekem, bobkovým listem, novým kořením a celým pepřem. Vaříme pomalu s probubláváním do změknutí masa. Přidáme zelí a vaříme další…

PajaJaja

180 min