Oves na bulharský způsob
Recept ještě nebyl hodnocenoves si přes noc namočíme, a pak přibližně 1/2 hodiny vaříme ve vodě, kam přidáme lžíci octa. Po 15 minutách vaření tam přidáme sůl. Scedíme a necháme okapat. Mezitím…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 745 kJ / 417 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,90 g |
Tuky | 7,00 g |
– nasycené | 1,50 g |
– nenasycené | 5,30 g |
–– mononenasycené | 2,50 g |
–– polynenasycené | 2,80 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 10,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 66,30 g |
– cukry | 2,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
oves si přes noc namočíme, a pak přibližně 1/2 hodiny vaříme ve vodě, kam přidáme lžíci octa. Po 15 minutách vaření tam přidáme sůl. Scedíme a necháme okapat. Mezitím…
Recepty z románů: Ochutnejte dušené škeble, psí tlamy nebo žemličkový pudink
Jak využít sedmikrásky v kuchyni? Květy jsou skvělé nejen do medu a sirupu, mladé listy se hodí do salátů, pomazánek i polévek
Recepty z českých filmů: Přiměřeně, přiměřeně... Udělejte si lívance podle pana krále