Smoothie bowl
Recept ještě nebyl hodnocenBanány, ovoce a kefír dejte do mixéru na smoothie či koktejlového nástavce robotu.Rozmixujte na hladké pyré a přelijte do misky. Dozdobte dle chuti ovocem, oříšky či…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Banány, ovoce a kefír dejte do mixéru na smoothie či koktejlového nástavce robotu.Rozmixujte na hladké pyré a přelijte do misky. Dozdobte dle chuti ovocem, oříšky či…
Všechny sypké suroviny promícháme, přidáme najemno nastrouhané jablko, olej a vodu a krátce prošleháme. Těsto rozetřeme na plech vyložený pečicím papírem a posypeme…
Ovocné poháry mají mnoho předností. Dobře vypadají, dobře se konzumují, mohou se v klidu připravit i uchovat. Jejich největší předností však je, že můžeme libovolně…
Ovocná zmrzlina je to pravé osvěžení do horkých letních dnů. Připravíme ji z lesního ovoce, které můžeme nakombinovat přesně podle naší chuti, a nemusíme ani přidávat…
Do mísy prosejte mouku, nalijte do ní trochu mléka, rozdrobte droždí, přidejte cukr a nechte vzejít kvásek. Přidejte mléko, Lučinu, vejce a špetku soli. Rozmíchejte a…
Všechny ingredience smícháme a nalijeme do formiček. Pečeme v předehřáté troubě na 180° 25-30 minut.
Nejdříve si připravíme těsto. Šmakouna rozmixujeme s jogurtem, přidáme oba druhy krupice, vejce a propracujeme kompaktní těsto. Vyválíme si malé knedlíčky o velikost…
Postup přípravy: Bílky smícháme s cukrem, přidáme rozpuštěné máslo společně s moukou a důkladně promícháme. Mícháme tak dlouho, dokud nevznikne stejnorodá hmota, těsto…
Smetanu nalijeme do kastrůlku přidáme ovoce a cukr, dle chuti. Vše svaříme a případně přidáme trošinku kakaa. Poté přeléváme přes palačinku, nebo vanilkovou zmrzlinu.…
Troubu předehřejte na 220°C (či 200° horkovzduch) a plech vyložte pečícím papírem. Hrušky oloupejte (stopky můžete ponechat), rozpulte a ihned dobře potřete citronovou…
Máte raději mléčnou rýži na studeno, anebo horkou rýžovou kaši přímo z plotny? V zimě upřednostním horkou rýžovou kaši a v létě chlazenou mléčnou rýži ve skleničce. V…
Dokonale zlatá a zdravá pokožka: Potraviny, které vám zaručí krásné i bezpečné opálení
Retro okénko: Cikánský krém se dělával jako levnější náhrada pařížské šlehačky. V dortech a moučnících skvěle funguje dodnes
Máme rádi šopák! Jak se mix okurky, rajčat a sýru feta stal bulharským národním pokrmem?