Halloweenské řezy
Recept ještě nebyl hodnocenChystáte halloweenskou oslavu a hledáte dezert, který zaujme chutí i vzhledem? Tyto řezy jsou ideální volbou! Vláčný čokoládový korpus s krémem z mascarpone a jahod je…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 140 kJ / 34 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,70 g |
Tuky | 0,30 g |
– nasycené | 0,02 g |
– nenasycené | 0,24 g |
–– mononenasycené | 0,04 g |
–– polynenasycené | 0,20 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 2,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 6,00 g |
– cukry | 6,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Chystáte halloweenskou oslavu a hledáte dezert, který zaujme chutí i vzhledem? Tyto řezy jsou ideální volbou! Vláčný čokoládový korpus s krémem z mascarpone a jahod je…
Vločky namelte, smíchejte s kokosovým olejem, čekankovým sirupem. Vidličkou rozmačkejte banán a do směsi ho také přidejte. Můžete přidat i dvě lžíce arašídového másla…
Vyšlahala som 4 bielka so štipkou soli do tuha, potom som pridala 250 g mletého maku, 120 g bieleho nízkotučného jogurtu, 2 polievkové lyžice práškového proteinu, ja som…
Tento krásný dort připravíme ze dvou druhů korpusů, jeden ochutíme strouhanou kokosovou tyčinkou a kakaem. Pokapeme je rumem, potřeme směsí z lesního ovoce a pařížským…
V hrnci pomalu rozpustíme kokosový olej. Opatrně do něho vmícháme kakao, stévii a metličkou vše spojíme dohromady.Připravíme si nějakou krabičku (použila jsem rozměry…
Do mísy dejte mouku, cukr, vejce, olej, prášek do pečiva a bílý jogurt. Všechny ingredience pořádně promíchejte.Vymažte formu na koláč (cca o průměru 28 cm) tukem a…
Nejdříve nahruho nastrouháme jablka i se slupkou, k nim přidáváme hrubou krupici, může být i špaldová. Neuvádím množství, každé jablko jinak saje, přidáme dle potřeby.…
Sušenky rozdrtíme v mixeru nebo ručně v silném sáčku paličkou na maso nebo válečkem opravdu na hodně drobno. Pořádně promícháme s rozehřátým máslem.Dortovou formu…
Nejprve si připravíme čokoládový korpus. Žloutky, cukr a povolené máslo vyšleháme do pěny. Přidáme rozpuštěnou čokoládu, mouku, vodu i smetanu a opět pořádně prošleháme.…
Vajcia s cukrom som vymiešala do peny. Múku, prášok do pečiva a sódu som zmiešala a preosiala do cesta a opatrne vmiešala do cesta. Plech som vystlala papierom na…
Změklé máslo utřete s cukrem do nadýchané pěny (šlehala jsem asi 10 minut). Otáčky snižte a přidejte jedno vejce po druhém. Vždy zašlehejte jedno vejce, a až se spojí s…
Tyto kokosky jsou uvnitř měkké a na povrchu křupavé. Nádherně provoní celou kuchyň a skvěle se hodí jako svačinka na cestách nebo pohoštění k čaji. Kokosovou chuť skvěle…
V misce smícháme mouku s práškem do pečiva, přidáme studené máslo, rozemneme na konzistenci hrubého písku,vmícháme cukr a dáme do sáčku a do mrazničky. Troubu…
Kokosový krém společně se smetanou ohřejeme a promícháme. Vmícháme podle návodu nabobtnalou želatinu (v tom případě do horkého základu) nebo prošleháme želatinový…
Pokud se chystáme čerstvé ovoce zmrazit, tak ho nakrájíme na drobnější kousky. Dáme do lednice vychladit servírovací misky. Mražené ovoce necháme chvilku „povolit“. V…
Z mléka, pudinkového prášku, vloček a krupičky uvařte kaši a oslaďte ji medem. Kaše by neměla být úplně tuhá, měla by být ale uvařená dohusta. Přimíchejte do ní mleté…
Mouku, prášek do perníku, kakao a skořici si smíchám. Ve vlažném mléce rozpustím tablety sladidla, do sypké směsi dám vejce, olej a mléko a vše smíchám. Těsto naliju do…
Žĺtky s cukrom vymiešame, pridáme teplú vodu, postupne múku s práškom do pečiva a pomaly vmiešame sneh z bielkov.Pečieme na plechu vystlanom papierom na pečenie.Hotové…
Vločky dáme spolu s vodou do hrnce a přivedeme k varu. Za občasného míchání vaříme do krémovité konzistence. Až bude kaše hustá, přidáme libovolné sladidlo.Mezitím v…
Do mísy dáme mouku s cukrem, olej, citr. kůru, vlažné mléko. Jahody rozmixujeme, pokud jsou čerstvé, můžeme přilít trochu mléka k jahodám, aby se lépe mixovaly. Poté je…
Grilovaný celer: Naložený do té správné marinády nahradí dokonce steaky, před přípravou je vhodné ho krátce předvařit
Pomalu grilovaná žebra: Vychutnejte si šťavnaté maso vonící kouřem a kořením
Šéfkuchař radí: Jak si doma připravit dokonalý Caesar salát a jak se nenechat napálit v restauraci? Tohle si hlídejte!