Zavařování v papiňáku
Recept ještě nebyl hodnocenK zavařování v klasickém hrnci, v mikrovlnce, v myčce, a troubě, přibývá další způsob a to zavařování v papiňáku. Lze ho použít, pokud se sklenice do vašeho hrnce na…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
K zavařování v klasickém hrnci, v mikrovlnce, v myčce, a troubě, přibývá další způsob a to zavařování v papiňáku. Lze ho použít, pokud se sklenice do vašeho hrnce na…
Těstoviny plněné ovocnou náplní, sýrem s bylinkami nebo masovou směsí, se v mnoha podobách objevují jako tradiční oblíbený pokrm nejen v Evropě, ale i v dalších zemích…
Je tak snadné si tento dezert připravit během několika minut doma, obsah skleniček může být velice variabilní. Nejčastěji se pohár servíruje v misce nebo skleničce a…
Exoticky vypadající dort plný lahodného jogurtu, osvěžujícího ovoce a nadýchaného piškotu. Dort je i na řezu velmi zajímavý, takže ohromí i nejnáročnější konzumenty.…
Příprava sladkých banánových lívanečků je opravdu snadná a nezabere vám víc jak dvacet minut. Podávat je můžete třeba na dětské oslavě, nebo jako sladkou snídani.…
Velmi svěží cheesecake příjemné ovocné chuti je plný energie a vitamínů. Lehce zemitá chuť matchy jde krásně dohromady s trpkou chutí malin. Barevný cheesecake je navíc…
Klasický italský dezert připravíme ze smetany, želatiny a vanilky. Jeho příprava je velmi snadná. Jemnou smetanovou chuť tohoto dezertu zkombinujeme s džemem a čerstvým…
K létu neodmyslitelně patří ovocné koláče, do kterých využijeme sezónní ovoce. Tento koláč vám určitě zachutná. Na výborné vláčné tvarohové těsto patří bohatá vrstva…
Plech na pečení vyložíme pečicím papírem.V míse spolu vymícháme krystalový cukr, vajíčka, olej a mléko.Do polohrubé mouky přidáme 1,5 prášku do pečiva a pomalu vmícháme…
Připravit si skvělou snídani na ráno můžete s tímto receptem. Do skleniček navrstvíme postupně granolu, banán a lahodnou směs šlehačky s ricottou. Tato kombinace má v…
Do menší části z už odměřeného vlažného mléka přidáme lžičku cukru, rozdrobíme droždí, posypeme troškou hladké mouky a necháme vzejít kvásek.V míse smícháme mouku se…
Jarní cupcaky jsou svěží, krásně barevné a dokonale sladké. Zelené těsto vytvoříme díky listům baby špenátu. Jeho chuť doplní malinová marmeláda a krém z mascarpone a…
Jakmile začne dozrávat ovoce na zahrádce, je sezona ovocných knedlíků započata. Různě v krajích má své názvy a jedním z nich je také typické označení blboun. Tak…
Jakmile začne dozrávat ovoce na zahrádce, je sezona ovocných knedlíků započata. Různě v krajích má své názvy a jedním z nich je také typické označení blboun. Tak…
Snadná bublanina je jedním z nejčastěji pečených moučníků v našich domácnostech. Nadýchané těsto z vyšlehaného sněhu doplní libovolné ovoce, třeba to, které zrovna…
Není nic lepšího, než si po svátečním obědě dát malý pohárek s ovocem a piškoty. Složení nemusí být nijak náročné, stačí mít doma pár základních surovin a sladká tečka…
Velmi jednoduchá, ale zábavná roláda pro děti se dá pořídit opravdu během chvilky. Z několika málo surovin máte roztomilý dezert, který potěší vzhledem malé děti a…
Snad nejpečenějším moučníkem v našich domácnostech jsou bublaniny. Přípravu těsta zvládne i začátečník a výsledek je pokaždé velmi chutný. Olejové těsto stačí doplnit…
Bublanina s čokoládovou polevou je neodolatelný dezert, který potěší svou jednoduchostí a chutí. Tento nadýchaný koláč je plný šťavnatého ovoce a korunován vrstvou…
Tato bublanina určitě stojí za vyzkoušení, protože štědrá porce smetany zajistí, aby byla hezky vláčná. Aby vám ovoce v bublanině nekleslo, obalte ho v mouce. Ovšem…
Svěží letní dortík je ideální volbou pro horké letní dny, kdy toužíte po lehkém a osvěžujícím dezertu. Tento dortík kombinuje jemný piškotový základ s krémovou náplní a…
Dvoubarevná bublanina bez lepku, mléka a vajec je ideálním dezertem pro všechny, kteří hledají chutnou a zdravou alternativu ke klasickým moučníkům. Přestože je…
Letní ochucený salát z pečených paprik: Se sušenými rajčaty, bazalkou a česnekem chutná fantasticky
Vánočka symbolizuje Ježíše Krista. Za světových válek ji lidé museli péct z brambor
Rady zahradnice Andrey: Hořkosti okurek se dá předejít dobrou zálivkou, zbavit se jí můžete i ve chvíli, kdy ji máte na stole