Hovězí pajšl na divoko v pomalém hrnci
Recept ještě nebyl hodnocenPajšl důkladně, ale opravdu důkladně propláchneme, omyjeme. Vložíme do pomalého hrnce. Okořeníme, přidáme celé OLOUPANÉ cibule a zalijeme 1 l vody. Pomalíme 7 hodin na I…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 381 kJ / 91 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 16,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 3,00 g |
– nasycené | 1,00 g |
– nenasycené | 2,00 g |
–– mononenasycené | 1,30 g |
–– polynenasycené | 0,70 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 308 mg |
Sodík | 200 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Pajšl důkladně, ale opravdu důkladně propláchneme, omyjeme. Vložíme do pomalého hrnce. Okořeníme, přidáme celé OLOUPANÉ cibule a zalijeme 1 l vody. Pomalíme 7 hodin na I…