Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Papír Jedlý - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 434 kJ /
343 kcal
Bílkoviny4,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,00 g
Tuky0,30 g
– nasycené0,10 g
– nenasycené0,20 g
–– mononenasycené0,10 g
–– polynenasycené0,10 g
––– omega 30,00 g
Vláknina2,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 800 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy80,00 g
– cukry3,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Dort pro muže

Dort pro muže

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Bílky oddělit a vyšlehat s polovinou cukru, žloutky vyšlehat do pěny s druhou polovinou cukru a lžícemi horké vody, nakonec přidat olej.Bílky přelít do žloutků a malinko…

Dort kniha k životnímu jubileu

Dort kniha k životnímu jubileu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Upečeme a naplníme krémy (já použila vanilkový korpus, krém mascarpone s malinami a kakaový korpus a pistáciový krém s praženými pistaciemi)Celý dort potřeme čokoládovou…

Dort  Monster High s jedlým papírem

Dort Monster High s jedlým papírem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Korpus: Žloutky utřeme s cukrem, přidáme vodu, olej, mouku s práškem do pečiva, nakonec sníh z bílků. Pečeme při 170°C-180°C. Krém : Připravíme ho tak, že vaříme…

Stromečky s krémem - cukroví

Stromečky s krémem - cukroví

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Z mouky, mletých ořechů, másla, moučkového cukru a kakaa vypracujeme hladké těsto, které necháme v chladu proležet (nejlépe přes noc). Pokud se těsto drobí, přidáváme po…

recepty73

2160 min

Dort Frozen s jedlým papírem

Dort Frozen s jedlým papírem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Bílky se špetkou soli vyšleháme do tuhého sněhu. Ve větší míse šleháme žloutky s cukrem, dokud hmota nezbělá a nekolikanásobně nenabyde, pak přidáme po lžících horkou…

Moje dorty k narozeninám - inspirace

Moje dorty k narozeninám - inspirace

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Jako antitalent na zdobení dortů, jsem se rozhodla, že to co jsem nakonec utvořila, není zase až tak špatné. Veškeré inspirace, rady jsem našla na internetu. Kdo bude…

Lodička

Lodička

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Utřít žloutky s cukrem a změklým máslem. Přidat ostatní ingredience, nakonec ušlehaný sníh z bílků a citron. šťávu. Vylít na plech s okrajem. Po upečení a vychladnutí…

Dort na rozloučenou do Mš

Dort na rozloučenou do Mš

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Korpus dvakrát překrojíme, promažeme tvarohovým krémem a poklademe banány. Povrch namažeme máslovým krémem s pudinkem, to kvůli potahovce. Zdobíme dle fantazie.

Dort pro Jakuba

Dort pro Jakuba

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Korpus upečeme, rozřízneme, promažeme krémem, nalepíme obrázek a dozdobíme.

kvetina

1440 min

Dort Violetta

Dort Violetta

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Upéct korpus, třikrát prokrojit, promazat krémem (vyšlehané máslo s nutelou), marmeládou, proložit banány, pokrýt potahovací hmotou a dozdobit.

Krtkův dort k narozeninám

Krtkův dort k narozeninám

Recept ještě nebyl hodnocen 3,7

Heru s cukrem a vanilkou důkladně utřeme a potom postupně zašleháme vajíčka. Nakonec přidáme mouku s práškem do pečiva, kakao a citronovou kůru a vše zamícháme. Podle…

LENULKA611

180 min

Dort Bart

Dort Bart

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Všechny suroviny na korpus smícháme (není potřeba šlehat sníh), těsto dáme do vymazané a vysypané dortové formy. Pečeme cca 30 minut(podle vlastních zkušeností s troubou…

Svatební dort s květinami

Svatební dort s květinami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Korpus: 1. Oddělíme žloudky od bílků. K žloutkům přidáme část cukru a vyšleháme do pěny. 2. Ve druhé míse vyšleháme z bílků hustý sníh, přidáme cukr a opět…

Kombajnový dort

Kombajnový dort

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Oddělíme žloutky od bílků, z bílků ušleháme sníh. Ze žloutků, cukru a 2 lžic vody ušleháme hustou pěnu, do které pomalu přidáváme mouku s práškem do pečiva. Nakonec…

Motýlí dort s Mickey Minnie

Motýlí dort s Mickey Minnie

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Korpus upečeme podle návodu viz poznámka. Krém: Mouku rozmícháme v mléku, svaříme za stálého míchání do husté kaše a necháme vychladnout. Občas promícháme, aby…