Chilli con Carne z drůbežích jater
Recept ještě nebyl hodnocenNa oleji osmažíme dozlatova na jemno nakrájenou cibuli. K cibulce přidáme na menší proužky pokrájená játra a necháme zatáhnout. Mezitím do jater přidáme koření na chilli…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 167 kJ / 40 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,30 g |
Tuky | 0,40 g |
– nasycené | 0,06 g |
– nenasycené | 0,30 g |
–– mononenasycené | 0,15 g |
–– polynenasycené | 0,15 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 1,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 400 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 7,00 g |
– cukry | 4,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Na oleji osmažíme dozlatova na jemno nakrájenou cibuli. K cibulce přidáme na menší proužky pokrájená játra a necháme zatáhnout. Mezitím do jater přidáme koření na chilli…
Masopustní akce 2024: Kam se vydat na průvod masek, kde ochutnáte jitrničky a ovar a kde se budou smažit koblihy
Soutěžící MasterChef Česko jdou do boje: Seznamte se s šestnácti uchazeči o dva a půl milionu korun a prestižní titul
Hitem letošního léta je marináda shiokoji. Skvěle ochutí saláty, omáčky i maso před grilováním