Tvarohovo-brusinkový řez
Recept ještě nebyl hodnocenŽloutky si vyšleháme se Salkem, vodou, citronovou šťávou a mandlovým aromem. Z bílků a 1 vanilkového cukru ušleháme tuhý sníh. Do vyšlehaných žloutků vmícháme mouku…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 395 kJ / 333 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 35,00 g |
– nasycené | 22,00 g |
– nenasycené | 12,00 g |
–– mononenasycené | 10,00 g |
–– polynenasycené | 2,00 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 100 mg |
Sodík | 30 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 2,50 g |
– cukry | 2,50 g |
––– laktóza | 2,50 g |
Žloutky si vyšleháme se Salkem, vodou, citronovou šťávou a mandlovým aromem. Z bílků a 1 vanilkového cukru ušleháme tuhý sníh. Do vyšlehaných žloutků vmícháme mouku…