Parmice pečené na másle a rozmarýnu
Recept ještě nebyl hodnocenRyby dobře nasolíme (můžeme je propíchat, aby se sůl a marináda dostala dovnitř masa) a naskládáme do mísy. Máslo rozehřejeme společně se sušeným rozmarýnem a citrónovou…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 490 kJ / 117 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 18,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 5,00 g |
– nasycené | 1,60 g |
– nenasycené | 3,90 g |
–– mononenasycené | 2,80 g |
–– polynenasycené | 1,10 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 50 mg |
Sodík | 45 mg |
Sůl | 0,11 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Ryby dobře nasolíme (můžeme je propíchat, aby se sůl a marináda dostala dovnitř masa) a naskládáme do mísy. Máslo rozehřejeme společně se sušeným rozmarýnem a citrónovou…