Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pasta feferonková - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie247 kJ /
59 kcal
Bílkoviny5,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,00 g
Tuky1,00 g
– nasycené0,50 g
– nenasycené0,50 g
–– mononenasycené0,50 g
–– polynenasycené0,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina5,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 4,00 g
Sůl10,00 g
Sacharidy5,00 g
– cukry4,50 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Hovězí guláš z kližky Videorecept

Hovězí guláš z kližky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

K přípravě dokonalého guláše potřebujete jen správný kus masa a hodně cibule. Ta se dlouhým dušením téměř rozpadne a guláš přirozeně zahustí bez potřeby mouky. Chuť…

hosta

180 min

Pomalu pečené kuřecí paličky

Pomalu pečené kuřecí paličky

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Pro dny, kdy není moc času na přípravu jídla, jsou ideální podobné recepty jako pomalu pečené kuřecí paličky. Jen vše dáte do pekáčku, zapnete troubu a přijdete až po…

zizala

195 min

Kančí guláš na víně

Kančí guláš na víně

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Výborný kančí guláš připravíme z kančí kýty, kterou osmažíme na cibulovém základu, okořeníme divokým kořením a dusíme zalité vínem a vývarem. Na závěr dochutíme a můžeme…

terezicka1

100 min

Kroupové "rizoto"

Kroupové "rizoto"

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Rizoto z krup, zvané také kroupoto, s uzeným masem, žampiony, slaninou, provařené s bílým vínem, zjemněné smetanou, bude zajisté skvělým plnohodnotným obědem, který si…

terezicka1

70 min

Utopenci alá pan Kaplan

Utopenci alá pan Kaplan

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Na výborné utopence potřebujeme kvalitní špekáčky a dobrý nálev. V tomto receptu navíc špekáčky potřeme feferonkovou pastou, díky kterým budou utopenci příjemně pikantní…

Michala77

35 min

Dech z pekla

Dech z pekla

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Nejdříve si uděláme přípravu, protože pak to jde ráz na ráz! Maso si nakrájíme na tenké proužky nebo lupínky, cibuli na půlměsíčky. Okurku nastrouháme na…

Krůtí prsa na medu a čili

Krůtí prsa na medu a čili

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Krůtí prsa nakrájíme na drobnější kostky a naložíme do směsi, kterou jsme vymíchali z feferonkové pasty, kečupu, sojové omáčky, oleje, sladkokyselé pálivé omáčky a…

klukodvody

20 min

Nakládaný balkán

Nakládaný balkán

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Balkánský sýr necháme okapat a nakrájíme ho na kostičky. Celer oloupeme a nakrájíme úplně najemno, rajčata ocedíme na sýr a na drobno nakrájíme. Kdo má rád, přidá…

Rychlá ljutenice podle Airan

Rychlá ljutenice podle Airan

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Kapie upečeme v troubě, oloupeme, umeleme na masovém strojku. Smícháme s protlakem a lžící feferonek (kdo nemusí pálivé, ať to vynechá). Vše přivedeme k varu s 50 g…

Smažený naložený Hermelín

Smažený naložený Hermelín

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Hermelíny rozřízneme a vnitřek potřeme nastrouhaným česnekem feferonkovou pastou (kdo nemá rád ostré, použije raději pesto) a posypeme provensálským kořením. Přiklopíme,…

Topinka se žampionovou směsí

Topinka se žampionovou směsí

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Na troše oleje a kousku másla krátce osmažíme šalotku, česnek a přidáme pastu. Pak vložíme nakrájené a očištěné žampiony, orestujeme a podlijeme vínem. Dusíme ve víně do…

Cizrna s medvědím česnekem

Cizrna s medvědím česnekem

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Cizrna neboli římský hrách si do našich kuchyní stále ještě cestu hledá. Luštěnina, která je domovem na Středním východě, je chuťově podobná klasickému žlutému hrachu a…

magdalenka

80 min