Pikantní drůbeží játra s paprikami
Recept ještě nebyl hodnocenKuřecí játra se vyznačují svojí velice jemnou chutí. Navíc obsahují spoustu vitamínů a minerálů. Jejich příprava je velice rychlá a tak za dvacet minut z nich můžete mít…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 247 kJ / 59 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,00 g |
Tuky | 1,00 g |
– nasycené | 0,50 g |
– nenasycené | 0,50 g |
–– mononenasycené | 0,50 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 5,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,00 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 5,00 g |
– cukry | 4,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Kuřecí játra se vyznačují svojí velice jemnou chutí. Navíc obsahují spoustu vitamínů a minerálů. Jejich příprava je velice rychlá a tak za dvacet minut z nich můžete mít…
V hrnci rozehřejeme máslo, přisypeme nakrájenou cibuli, kolečka klobásy a chvíli restujeme. Přidáme paprikovou pastu, lžíci mouky a společně ještě krátce zarestujeme.…
Kuřecí maso nakrájíme na širší nudličky, osolíme, opeříme a promícháme s pikantní paprikovou pastou. Rozpálíme pánev s olejem a maso velmi prudce opečeme tak aby maso…
Houby očistíme a nakrájíme na menší kousky. V hlubší pánvi rozehřejeme trochu oleje, zpěníme na něm nakrájenou cibuli, přidáme houby, osolíme, mírně podlijeme a dusíme…
Bôb a fazuľu namočíme každé zvlášť a uvaríme. Nadrobno narezanú slaninu orestujeme a opražíme na nej na polkolieska narezanú cibuľu. Pridáme narezanú ačokču ( alebo…
Očištěné kuřecí řízky lehce po obou stranách naklepeme přes mikroténovou fólii, osolíme. Klobásku (nebo slaninu) si nastrouháme na hrubém struhadle (nebo ji nameleme…
Z uvedených surovin na palačinky připravíme hladké těsto, necháme chvilku odpočinout a na oleji usmažíme z obou stran tenké palačinky. Je jich z tohoto množství cca 6-7…
Hubněte pomocí sedativ nebo s tasemnicí v břiše! Nejšílenější diety světa, které opravdu existují
K čemu může být dobrý hazard? To nejlíp věděl hrabě ze Sandwiche
Smažený sýr podle šéfkuchaře Hynka Vávry: Základem je kvalitní sýr a dokonalé křupavosti docílíme díky triku při obalování