Restované marinované maso po asijsku
Recept ještě nebyl hodnocenDrobná sousta kuřecího nebo krůtího masa jsou zde připravena jako minutka jen lehkým osmahnutím. Sladká sójová omáčka a pasta Sambal Badjak dodají tomuto pokrmu zvláštní…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 42 kJ / 10 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,30 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 2,50 g |
– cukry | 2,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Drobná sousta kuřecího nebo krůtího masa jsou zde připravena jako minutka jen lehkým osmahnutím. Sladká sójová omáčka a pasta Sambal Badjak dodají tomuto pokrmu zvláštní…
Orestované kuřecí nudličky okořeněné speciální směsí jsou zde doplněné rýží a upravené jako pokrm z jedno pekáčku. Při sevírování přidáváme na talíř volské oko a pastu…
Osoby, které nepreferují maso si mohou pochutnat na této pečené zelenině s exotickou příchutí. Jen je důležité, aby zapečená zelenina zůstala křupavá. Přílohu si můžete…