Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pasta Sambal Badjak - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie42 kJ /
10 kcal
Bílkoviny0,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky0,00 g
– nasycené0,00 g
– nenasycené0,00 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,30 g
Sůl3,00 g
Sacharidy2,50 g
– cukry2,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Smažená rýže Nasi Goreng

Smažená rýže Nasi Goreng

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Orestované kuřecí nudličky okořeněné speciální směsí jsou zde doplněné rýží a upravené jako pokrm z jedno pekáčku. Při sevírování přidáváme na talíř volské oko a pastu…

Jasous

30 min

Pečená zelenina Sambal

Pečená zelenina Sambal

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Osoby, které nepreferují maso si mohou pochutnat na této pečené zelenině s exotickou příchutí. Jen je důležité, aby zapečená zelenina zůstala křupavá. Přílohu si můžete…

Jasous

60 min