Rizoto a la lahůdka
Recept ještě nebyl hodnocenNejprve dam varit jedno prso, dam tam pul lzicky podravky . Uvarime na vyvar do ktereho dame varit ryzi. Na panev s rozehratym tukem dame na drobno nakrajenou cibuli,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 314 kJ / 314 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 14,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 28,00 g |
– nasycené | 10,00 g |
– nenasycené | 15,20 g |
–– mononenasycené | 12,00 g |
–– polynenasycené | 3,20 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 250 mg |
Sodík | 820 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 1,50 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Nejprve dam varit jedno prso, dam tam pul lzicky podravky . Uvarime na vyvar do ktereho dame varit ryzi. Na panev s rozehratym tukem dame na drobno nakrajenou cibuli,…
Jednoduchá tvarohová štola: Voní máslem, rozinkami a rumem a podle názorného videa ji zvládne připravit každý
Zapečené těstoviny 7 x jinak plus tipy, jak díky jednoduchým krokům vyčarovat dokonalé jídlo
Jak připravit květákovou rýži? Zdravou přílohu od originálu skoro ani nerozeznáte!