Zeleninová polévka s hlívovými knedlíčky
Recept ještě nebyl hodnocenNa polévku si nakrájíme zeleninu a hlívu na malé kousky, jen kedlubnu na proužky, na oleji podusíme nejprve cibuli, pak ostatní zeleninu i hlívu, zalijeme vývarem s…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 314 kJ / 314 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 14,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 28,00 g |
– nasycené | 10,00 g |
– nenasycené | 15,20 g |
–– mononenasycené | 12,00 g |
–– polynenasycené | 3,20 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 250 mg |
Sodík | 820 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 1,50 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Na polévku si nakrájíme zeleninu a hlívu na malé kousky, jen kedlubnu na proužky, na oleji podusíme nejprve cibuli, pak ostatní zeleninu i hlívu, zalijeme vývarem s…
Kuřecí prsa rozkrojíme, mírně naklepeme, z obou stran osolíme, opepříme. Na oba "prsní motýlky" položíme 2 plátky debrecínky, půlku vajíčka a jednu celou okurku. Vše…
Kuřecí játra udělají z topinky luxusní pokrm: Voní majoránkou, říz jim dodá česnek a křupavost šťavnatá jablka
Jak na dokonalého beránka? Nejdůležitější je mít správnou formu, v níž se dobře propeče a snadno vyklopí
Zdravá pleť v zimě? Tipy a triky, díky kterým bude vaše pokožka fit i bez drahých krémů!