Krůtí játra v pestu z pažitky
Recept ještě nebyl hodnocenJátra opláchneme, očistíme a osušíme. Ostrým nožem prořízneme na větší plátky a každý plátek z jedné strany pomažeme pestem. Plátky navrstvíme na sebe a dáme na půl…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 715 kJ / 410 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 40,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 30,00 g |
–– mononenasycené | 10,00 g |
–– polynenasycené | 20,00 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 5,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,40 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 10,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Játra opláchneme, očistíme a osušíme. Ostrým nožem prořízneme na větší plátky a každý plátek z jedné strany pomažeme pestem. Plátky navrstvíme na sebe a dáme na půl…
Dokonale kulaté červené ředkvičky zrovna vytažené ze záhonu jsou svěží a štiplavé. Jejich chuť rozvineme ještě orestováním na pánvi s kouskem másla. Doplní je čerstvý…
Vsaďte na vlašáky a provoňte svou kuchyni skvělými recepty!
Jídelní rozmary slavných: Herečka Jennifer Lopéz nesnáší lososa, ujíždí na čokoládových sušenkách a nikdy neodolá kuřeti v rýži
Pěstování brambor v českých zemích: Připomeňte si s námi, co to je plečkování a k čemu sloužil rozbíječ nebo čert