Salát z pečenáčů
Recept ještě nebyl hodnocenZ pečenáčů sliji nálev, pečenáče vyjmu, nakrájím na kousky a dám do mísy. Přidám jemně nakrájenou cibuli, hrášek, nasekanou papričku, ocet, sůl,pepř, olej, rozmačkaný…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Z pečenáčů sliji nálev, pečenáče vyjmu, nakrájím na kousky a dám do mísy. Přidám jemně nakrájenou cibuli, hrášek, nasekanou papričku, ocet, sůl,pepř, olej, rozmačkaný…
Čočku uvaříme doměkka, propláchneme studenou vodou a dáme do misky.Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, na kostičky nakrájenou papriku, kousky pečenáče, tatarskou omáčku…
Pečenáče a sardinky nakrájíme na kousky. Očištěnou papriku také na malá sousta. Ochutíme hořčicí a křenem, dobře promícháme, ještě dochutíme dle sebe a necháme odležet. …
Valentýnské menu: Připravte romantické dobroty, kterými potěšíte drahou polovičku
Co udělat se zelenými rajčaty? Usmažte je, dejte do papírových pytlíků s jablky, nebo je naložte i s kořením
Šéfkuchař radí, jak využít bramborové slupky: Vylepší polévku i omáčku, ale jen, když si pohlídáme jednu zásadní věc