Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pepř celý - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Kančí se šípkovou omáčkou

Kančí se šípkovou omáčkou

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Kančí se šípkovou, nebo se zelím? My máme jasno, a proto pro vás máme variantu se šípkovou. Podle našeho receptu se vám zaručeně povede. Budeme doufat, že se doma…

maris

170 min

Kaldoun

Kaldoun

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Máte rádi staročeské recepty? Pak rozhodně musíte vyzkoušet kaldoun. Proslavila ho Magdalena Dobromila Rettigová. Tradiční recept na sytou a hřejivou polévku, ve které…

Mirusha

185 min

Šunkofleky II

Šunkofleky II

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Pojďme si zavzpomínat a připravit si šunkofleky - výborné, syté jídlo, které většina z nás zná již od dětství. Těstoviny, zapečené s uzeným masem a cibulí, zalité…

Lusinda79

140 min

Kachní kaldoun

Kachní kaldoun

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Dáme vařit vývar: kachní droby, krk a křídla dáme do studené vody a když se začne dělat pěna, sebereme ji a poté přidáme sůl, pepř celý, nové koření, bobkový list, 1…

Zajíc na divoko

Zajíc na divoko

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Nejprve maso naložíme aspoň den dopředu do marinády z oleje, soli, pepře a bylinek. Připravíme větší kastrol a rozehřejeme olej. Na něm zprudka osmahneme maso ze všech…

terezicka1

120 min

Hovězí guláš Videorecept

Hovězí guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Příprava poctivého guláše potřebuje dostatek času i péče. Z vepřového kolena si uvařte základní vývar, který poté budete potřebovat právě do guláše. Intenzivní vyvážená…

Jenda1

210 min

Uzená žebra - prostě jen uvařená

Uzená žebra - prostě jen uvařená

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Není nic lepšího, než povečeřet uzená a ovařená žebírka, jen tak s křenem, zeleninou a čerstvým chlebem. Příprava zabere minimum času a strávníci budou nadšení. Vývar z…

isindy

40 min

Kančí guláš na víně

Kančí guláš na víně

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Výborný kančí guláš připravíme z kančí kýty, kterou osmažíme na cibulovém základu, okořeníme divokým kořením a dusíme zalité vínem a vývarem. Na závěr dochutíme a můžeme…

terezicka1

100 min

Bažant nadivoko

Bažant nadivoko

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Bažant je lahůdkou vyhledávanou už po staletí. Jeho jemné maso je velmi zdravé a není tučné. Aby nebylo příliš suché, poklademe ho plátky slaniny a pečeme s kořenovou…

poslirecept

120 min

Sváteční slepičí polévka

Sváteční slepičí polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Talíř horkého slepičího vývaru nejen zasytí, ale dovede i léčit - pomůže nám od rýmy a nachlazení, dodá sílu a skvěle zahřeje. Aby byl vývar správně silný, je důležité…

Colombo65

145 min

Kančí na červeném víně

Kančí na červeném víně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Kančí maso má výraznou chuť, vůni a je velice šťavnaté. Za pomoci pomalého hrnce můžete téměř bezpracně připravit kančí maso na červeném víně tak měkké, že se až rozsýpá…

senky

325 min

Domácí bujón

Domácí bujón

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Skelety, kosti, očištěnou zeleninu (cibuli i se slupkou) a koření zalijeme cca 4 litry studené vody. Přivedeme k varu a postupně odstraňujeme vysráženou pěnu.Vývar…

Domácí kečup Videorecept

Domácí kečup

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Nejen děti, ale i mnozí dospělí nedají bez kečupu ani ránu. Pokud máte doma tolik rajčat, že najednou nevíte co s nimi, určitě zkuste domácí kečup. Ten klasický sladký…

Bibinka

130 min

Srnčí krk na česneku

Srnčí krk na česneku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Maso opláchneme osušíme prošpikujeme špalíčky slaniny a česnekem posolíme posypeme kořením na divočinu.Cibuli zbytek česneku a slaniny nakrájíme na plátky a dáme do…

suslajda

140 min

Nakládaný bůček - Pantůček

Nakládaný bůček - Pantůček

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Zkuste nápaditý způsob přípravy bůčku podle starého receptu. Bůček uvaříme, obalíme ve směsi pikantního koření a dáme na pár dní do lednice. Chutě se krásně propojí a…

Merylas

70 min

Bůček předem vařený a pečený

Bůček předem vařený a pečený

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Jak proměnit kousek vepřového masa v neskutečnou delikatesu? Zkuste tento recept a připravte si lahodný a šťavnatý bůček a k tomu i výborný vývar, který lze použít jako…

mika59

170 min

1 2 3 4 32