Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pepř celý - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Utopenci promazané  tousty

Utopenci promazané tousty

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Salám rozkrojíme na půl a pak na čtvrt a ten kousek nakrájíme asi na 6 kousků silných asi 1,5 cm a ještě je nařízneme ale nedořízneme. Namažeme tousty a vložíme kousek…

Hustá gulášová polévka z václavek

Hustá gulášová polévka z václavek

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Na rozpuštěném sádle zpěníme nakrájenou cibuli a restujeme do hněda, přidáme gulášovou papriku, nakrájené houby a brambory a zalijeme litrem vody. Okmínujeme, přidáme…

mischelinka

50 min

Polévka Durčina

Polévka Durčina

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Brambory a cibuli dáme vařit spolu s kořením a namočenými a vyždímanými houbami.Když jsou brambory měkké přidáme smetanu do které jsme zamíchali lžíci hl.mouky.Můžeme…

Jikotka

45 min

Portobello s Hermelínem

Portobello s Hermelínem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Žampiony očistíme a opatrně odstraníme nohy, které buď pokrájíme do směsi, kterou budeme plnit klobouky steakových žampionů nebo je dáme upéct společně s naplněnými…

Krůtí krky na víně

Krůtí krky na víně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

V hrnci vhodném i do trouby orestujeme krky na sádle, aby se zatáhly a zabarvily. Pokud restujeme na pánvi, přesuneme orestované krky i s výpekem do pekáče. Zasypeme…

R.Rose

150 min

Kuře alá Helena

Kuře alá Helena

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Kuře naporcujeme, opláchneme a naskládáme do vyššího pekáče, přidáme na drobné kousky rozlámaný květák a na 1/4 pokrájené, vyčištěné papriky. Osolíme podle chuti,…

hannyy

30 min

Plněné papriky se smetanou

Plněné papriky se smetanou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Papriky si očistím a vydlabu semínka. Salám, cibuli a česnek pomelu na masovém mlýnku. Přidám koření, popř.osolím, ale pozor salám je slaný dost. Zamíchám vejce a…

Polévka z červené řepy s ačokčou

Polévka z červené řepy s ačokčou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Řepu uvaříme zvlášť do měkka. Po uvaření oloupeme a nastrouháme nahrubo. Do kastrolu dáme do vody vařit brambory nakrájené na kostičky, ačokču bez semínek na kousky,…

Vývar z volské oháňky

Vývar z volské oháňky

Recept ještě nebyl hodnocen 3,7

Volskou oháňku nechte nasekat na dvoucentimetrové kousky. Olej zahřejte na vyšší teplotu, oháňku opečte do tmavohněda, přilijte 1 l vody, přikryjte a vařte 2 hodiny…

clupmi

210 min

Divoká krůta na celeru

Divoká krůta na celeru

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Krůtí stehno vykostíme, odstraníme kůži a maso nakrájíme na plátky zhruba 1,5cm silné. Vložíme je do vhodné nádoby, osolíme, zasypeme nakrájenou cibulí,na hranolky…

Polévka na thajský způsob

Polévka na thajský způsob

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Cibuli nakrájíme na větší kousky, mrkev na kolečka. Na másle osmahneme cibuli dozlatova, poté přidáme mrkev a chvíli restujeme. Zasypeme trochou kari, zázvorem a…

Srdíčková"rajská"z papiňáku

Srdíčková"rajská"z papiňáku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Srdíčka zbavíme krvavých sraženin,dobře opláchneme a vložíme do papiňáku.Přidáme 2 celé cibule,na větší kusy nakrájenou kořenovou zeleninu,masox,všechno koření-nejlépe v…

Anna Kocikova

80 min

Jehněčí Rogan Josh

Jehněčí Rogan Josh

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Olej rozohrejeme v hrnci a asi 2 min na ňom opražíme korenie I. Pridáme nadrobno narezanú cibuľu a krátko opražíme. Vložíme na kocky narezané mäso a prudko opečieme…

Králík-ala zajíc

Králík-ala zajíc

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Králičí maso prošpikujeme slaninou.Na drobno nakrájenou část slaniny dáme do kastrolu a přidáme pokrájenou cibulku-lehce orestujeme,přidáme zeleninu,koření,sůl a do…

Králík na červeném víně

Králík na červeném víně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Králíka naporcujeme, osolíme, opaprikujeme a prudce opečeme na oleji. Vodu, víno, rozinky, bobkový list, pepř, masox a feferonku (chilli) povaříme. Opečeného králíka…

Kapustnica z Harvelky

Kapustnica z Harvelky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Celé kouzlo kapustnice spočívá v tom, že maso vaříme v "láku" z kyselého zelí zředěného stejným dílem vody a okořeněného bobkovým listem, novým kořením a celým pepřem.…

1 24 25 26 27 28 33