Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pepř červený - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 188 kJ /
284 kcal
Bílkoviny6,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,00 g
Tuky0,00 g
– nasycené0,00 g
– nenasycené0,00 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina30,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 140 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy50,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Svíčková

Svíčková

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Typickou českou klasickou omáčkou, kterou podáváme při slavnostních příležitostech, je svíčková. Specifickou chuť smetanové omáčky utváří kořenová zelenina a citrónová…

kristyna g.

145 min

Několik grilovacích marinád

Několik grilovacích marinád

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Během grilovací sezóny jistě přijdou vhod nápady na dobré marinády, díky kterým bude maso z grilu chutnat báječně. Vyzkoušíte bylinkovou, pikantní nebo raději exotickou…

Bibinka

5 min

Kančí medailonky s liškami

Kančí medailonky s liškami

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Maso nakrájíme na plátky cca 1,5cm široké, osolíme a opepříme. Na pánvi s olejem je opečeme z obou stran, trvá to cca 2 minutky z každé strany. Můžeme i méně, pokud…

Ochucené oleje

Ochucené oleje

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Domácí ochucený olej je skvělým způsobem, jak dodat vašim pokrmům jedinečnou chuť a vůni. Ať už ho připravíte s bylinkami, česnekem, chilli nebo citrusy, tento…

Strowberry

15 min

Pečený pstruh s citronem a bylinkami

Pečený pstruh s citronem a bylinkami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Pstruhy omyjeme, osušíme a opatrně je nařízneme několika zářezy po obou bocích.V hmoždíři rozdrtíme několik kuliček červeného pepře. Ryby osolíme zevnitř i zvenku a do…

FreshBites

45 min

Pangasius v česnekové pastě

Pangasius v česnekové pastě

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Oba česneky nakrájíme nadrobno, osolíme, opepříme, přidáme vločky a olej, rozetřeme, nebo vložíme do hmoždíře a vytvoříme pastu. Filety pangase osušíme a potřeme z obou…

Těstoviny pappardelle s cuketou a lososem

Těstoviny pappardelle s cuketou a lososem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Pappardelle jsou italské těstoviny, nudle široké 2-3 cm. Podáváme je se smetanovou omáčkou, ve které je orestovaná cuketa, šalotka a česnek. Na závěr do omáčky vložíme…

medanek

40 min

Čekankový salát s kešu oříšky

Čekankový salát s kešu oříšky

Recept ještě nebyl hodnocen 3,7

Čekankový salát je osvěžující a lehký pokrm, který kombinuje jemnou hořkost čekanky s krémovou sladkostí kešu oříšků. Tento salát je nejen zdravý a plný vitamínů, ale…

Brambory plněné brynzou

Brambory plněné brynzou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Jednoduchost přípravy tohoto pokrmu vás nadchne stejně tak jako jeho chuť. Brambory uvařené ve slupce jsou po rozkrojení naplněny lahodnou pomazánkou z másla a slané…

poslirecept

40 min

1 2

Naposledy jste si prohlédli