Čína zase jinak
Recept ještě nebyl hodnocenNa pánvi rozeřejeme trochu oleje na osmažení masa. Řízky nakrájíme na nudličky, zelí na menší kousky a banámy na půlkolečka. Maso vložíme do pánve, osolíme, opepříme a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Na pánvi rozeřejeme trochu oleje na osmažení masa. Řízky nakrájíme na nudličky, zelí na menší kousky a banámy na půlkolečka. Maso vložíme do pánve, osolíme, opepříme a…
Bagetu nakrájíme šikmo na větší kolečka. Kuřecí prsa nakrájíme a rozklepeme na tenké medailonky. Osolíme přidáme trochu drceného pepře provensálské koření a česnek.…
Rajčata naříznout nahoře do kříže, spařit,po 3 minutách zchladit a oloupat. Pokrájet cibul, na lžíci oleje a kousku másla na pánvi zesklovatět, posypat trochou soli,…
Špízy anticucho jsou tradiční peruánské špízy, které nabízejí výjimečnou kombinaci chutí. Při přípravě se využívá marináda z paprikové pasty Ají, která dodává masu…
Vepřové palce z panenky jsou velmi křehké a jemné, svědčí jim krátká příprava. Po ugrilování je zalijeme voňavou marinádou ochucenou bylinkami a římským kmínem, chvíli…
Panenku nařežeme na stejně velké "špalíčky", do každého špalíčku uděláme nožem kapsu, kterou naplníme sušenými švestkami. Špalíčky osolíme, opepříme a zprudka opečeme na…
Rybí filé i surimi tyčinku necháme rozmrazit. List pórku spaříme a zabalíme do něho tyčinku. Filé pokud jde tak rozřízneme abysme měli širší plátek, osolíme, okořeníme a…
Krásně barevné, voňavé a lákavé jídlo vznikne spojením rýže, kuřecího masa a zeleniny. Nejprve maso naložíme do marinády z koření a teriyaki omáčky, poté orestujeme a…
Kuřecí maso očistíme a nakrájíme na nudličky. Na pánvi lehce osmahneme kousek nakrájeného pórku, přidáme kuřecí maso, zasypeme grilovacím kořením a restujeme. Přidáme…
Plec nakrájíme na plátky, lehce naklepeme, osolíme. Do misky nalijeme trochu oleje, do kterého zamícháme koření Mexiko a drcený pepř. Plátky dáme do této směsi a…
Omyté a osušené plátky masa zprudka opečeme na oleji a rozpuštěném másle.Plátky přendáme do pekáčku a udržujeme na teplém místě. Ve vzniklém výpeku orestujeme kousky…
Šťavnatá vepřová panenka na bylinkách s nasládlým batátovým pyré a růžičkami brokolice potěší nejen vaše oko, ale i chuťové pohárky. Pokud chcete trochu odlehčit…
Na olivovém oleji osmažíme nakrájený pórek, přidáme na nudličky nakrájenou papriku a cuketu. Přidáme nakrájené kuřecí maso a pár minut společně restujeme. Osolíme a…
Okurku nakrájíme na tenké půlměsíčky. Promícháme ji se solí a necháme ji na sítku nejméně 30 minut "vyplakat". Jogurt promícháme s octem, pepřem, solí, kořením a jemně…
Kuřecí maso nakrájíme na kostky, promícháme s kari pastou, pad thai omáčkou, drceným pepřem a lžíci olivového oleje. Vložíme do chladu a necháme 2 hodiny marinovat…
Zeleninu nakrájíme a dáme do mísy, přidáme smetanu, prolisovaný česnek, osolíme, opepříme a posypeme nadrobno nakrájenou natí. Šunku nakrájíme na kostky a opečeme na…
Oloupanou mrkev a brambory pokrajím a hodím do tlakáče. K tomu jednu oloupanou cibulku,koření, sůl, máslo. Zavřu a od natlakování vařím 15min. Potom rozmixovat ponorným…
Základem pro příjemný start do nového dne je chutná a vydatná snídaně, která nás zvládne na nějakou dobu zasytit. Oblíbená míchaná vajíčka zkuste navrstvit na opečenou…
Těstoviny s restovanou zeleninou dokřupava upečenou ciabattou a smaženou petrželkou vás svou zajímavou chutí přenesou na středomořský venkov. Při každém soustu vám v…
Jemně ochucené kapří filety v těstíčku, osmažené dozlatova a podáváné se smetanovým medvědím česnekem jsou nad očekávání chutné. Vychutnáte si je třeba s vařeným…
Připravte se na pikantní jízdu! Kuřecí křídla piri-piri inspirovaná jihoafrickou kuchyní nabízejí dokonale vyváženou kombinaci chilli, česneku a citrusů. Ideální pro…
Zauzená hovězí sekaná plněná čedarem a jalapeňo papričkami je díky šetrné úpravě na grilu šťavnatá a lahodná. Hodí se jako hlavní chod k obědu, třeba s bramborovou kaší,…
Uzeného lososa si snadno připravíte i na grilu – stačí použít dřevěné udicí lupínky a grilovat nepřímou metodou. Namočení v rumu a marinování pomocí třtinového cukru,…
Tuňák patří mezi ryby s tmavým masem, které vzhledem i strukturou připomíná hovězí. Na grilu se připravuje velmi snadno a rychle. Díky výrazné chuti nepotřebuje složité…