Nadívaná jablka
Recept ještě nebyl hodnocenJablka se nehodí jenom do moučníků, skvělé jsou i ve slané kuchyni. Vydlabaná jablka naplníme směsí jablek, drůbežího masa, smetany a vajec, posypeme sýrem a zapečeme.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Jablka se nehodí jenom do moučníků, skvělé jsou i ve slané kuchyni. Vydlabaná jablka naplníme směsí jablek, drůbežího masa, smetany a vajec, posypeme sýrem a zapečeme.…
Bramborový dort zapečený se sýrem je dokonalou kombinací jemných brambor, smetanové konzistence a zlaté sýrové krusty. Tento chutný pokrm si zamilujete jako sytou…
Bramborový dort zapečený se sýrem je dokonalou kombinací jemných brambor, smetanové konzistence a zlaté sýrové krusty. Tento chutný pokrm si zamilujete jako sytou…
Vepřové řízky v oříškách přinášejí novou dimenzi klasického pokrmu. Šťavnaté maso obalené ve zlatavé krustě z jemně nasekaných oříšků je zárukou dokonale křupavé textury…
Houbový Kuba je tradiční český pokrm, který spojuje vůni sušených hub a směs aromatických koření, jen je zde místo krup použita pohanka. Výživný, chutný a snadno…
Lahůdkové droždí v zavářce přidá pórkové polévce chuť i přidanou výživovou hodnotu. Uvaříte ji lehce a rychle. Do dvaceti minut bude stát talíř horké polévky na stole.…
Pramen zdraví z Posázaví: Na domácím pribináčku si pochutnáte vy i vaše děti
V Praze si můžete sami natočit „zmrzku“. Nás vyšel plný kelímek zhruba na dvě stovky a takhle to probíhalo
Rychlá bramborová kaše z chipsů: Stačí jeden pytlík, trochu mléka a másla a za pár minut je hotovo