Rychlá smetanová pepřová omáčka
Recept ještě nebyl hodnocenKrémová pepřová omáčka na smetanovém základě se výborně hodí ke steakům, medailonkům z vepřové panenky, nebo k jakýmkoli přírodním plátkům masa. Příprava je velmi…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Krémová pepřová omáčka na smetanovém základě se výborně hodí ke steakům, medailonkům z vepřové panenky, nebo k jakýmkoli přírodním plátkům masa. Příprava je velmi…
Chystáte romantickou večeři pro svou drahou polovičku? Šťavnatý kus masa je sázka na jistotu. Vděčná je vepřová panenka, tradičně servírovaná se zelenými fazolkami a…
Jak připravit chřest jako předkrm nebo lehkou večeři? Stačí ho krátce povařit, aby zůstal křehký a křupavý, a podávat politý smetanovou omáčkou ochucenou naloženým…
Výrazně pikantní pochoutka nenáročná na přípravu. Pepř několika barev je nejrozšířenějším kořením na světě. Zelený pepř se sklízí jako první, když ještě nejsou jeho…
Žebro rozseknu podélně, potom na šířku, aby vznikly 4 pásky a důkladně do nich vetřu směs soli s cukrem, proložím na plátky nakrájeným česnekem, zabalím do potravinářské…
Máte rádi zvěřinu? Tento recept je právě pro vás. Lahodné, šťavnaté a křehké maso s výbornou smetanovou omáčkou vonící po houbách a másle potěší při nedělním obědě…