Špekáčky na pivě
Recept ještě nebyl hodnocenNa dno PH dám cibuli, na to špekáčky, okořením. V misce rozdělám půl láhve kečupu s celým pivem a naliji na špekáčky. Zapnu na Hight na 2,5 až 3 h.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Na dno PH dám cibuli, na to špekáčky, okořením. V misce rozdělám půl láhve kečupu s celým pivem a naliji na špekáčky. Zapnu na Hight na 2,5 až 3 h.
Kuřecí stehna uvaříme ve slané vodě (zůstane vývar na polévku). Stehna obereme (bez kůže). Brambory nastrouháme na hrubém struhadle. Přidáme zeleninu, kuřecí maso, …
Brambory oloupeme a nakrájíme na měsíčky. Promneme s olejem a tymianem. Pečeme na pečícím papíře cca na 180°C 30 minut.Panenku omyjeme, osolíme, opepříme a restujeme na…
Maso nakrájíme na kostičky osolíme, opečeme na oleji. Pak dáme zapéct do trouby. Nakonec přidáme kečup,pivo, pepř a česnek. Ke konci dušení můžeme přidat také hrášek,…
Dáme si vařit maso na vývar. Vaříme opravdu povolna na mírném ohni a průběžně sbíráme pěnu.Osolíme a opepříme.Na pánvi si dáme nasucho opražit tyčinku skořice, badyán,…
Očištěné maso nakrájíme na nudličky, zeleninu na proužky a rajčátka přepůlíme. V hluboké rozehřáté pánvi na oleji orestujeme maso, osolíme a opepříme, přidáme česnek a…
Fazole den předem namočené uvaříme s bobkovým listem a kořením do měkka. Solíme až po změknutí.Bůček nakrájený na kostky cca 2x2 cm opečeme na sádle s nakrájenou cibulí…
Chystáte pohoštění na rodinnou oslavu nebo jen tak pro návštěvu? Vyzkoušejte chutnou, a přitom jednoduchou, hermelínovou pomazánku. Tento recept můžete použít k přípravě…
Krůtí konzervu rozmělníme vidličkou, cibuli a kyselou okurku nakrájíme na drobné kostičky, chilli papričku nasekáme najemno.Vše dáme do mísy, přidáme hořčici, majolku,…
Listy kapusty dáme do vroucí osolené vody na 2 minuty, aby změkly. Vyndáme, necháme okapat a vykrojíme "žebra", které jsou uprostřed, aby se nám listy při balení…
Kuřecí prso nakrájíme na nudličky, opepříme, přidáme lžičku sójové omáčky a posypeme 1 lžící Solamylu. Promícháme a necháme chvilku odležet.Nakrájíme papriky na kousky…
Máte rádi gnocchi? V kombinaci s opečeným vepřovým masem, houbami a smetanovo-horčičnou omáčkou vám určitě budou chutnat. Podávejte je posypané nakrájenou petrželkou.
Tato polévka je vlastně jedna z variant tradiční oblíbené české zelné polévky. Patří mezi syté a vydatné polévky a uvařit ji znamená zcela jistě uspokojit i ty největší…
Vepřové kotlety na slanině s bylinkami jsou bohaté na chuť a dokonalým spojením vepřového masa, aromatických bylinek a šťavnaté slaniny. Tento recept nabízí skvělou…
Uzený špek nakrájíme na menší kostičky, opatrně a zlehka vyškvaříme a škvarečky uzeného špeku vyndáme.Do tuku vložíme nadrobno nakrájenou cibuli a necháme zpěnit, lehce…
Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme mletou paprikou a na rozpáleném oleji osmahneme. Hotové plátky vyjmeme a udržujeme v teple. Do výpeku…
Marinádu pořádně smícháme, aby se vše spojilo. Omyté a osušené koleno důkladně pomažeme marinádou a snažíme se vetřít do každého místečka. Uzavřeme do dózy a necháme v…
Hlívu nakrájíme na nudličky a osmažíme ji dohněda na másle. Zasypeme moukou, prosmažíme a zalijeme vývarem. Uvedeme k varu a vaříme doměkka (resp. na skus). Přidáme…
Na oleji orestujeme na kostičky nakrájenou cibuli, přidáme povolený špenát a rozetřený česnek. Osolíme, opepříme a necháme vydusit přebytečnou vodu. Každou palačinku…
Z "lososa" slijeme olej a spolu s cibulí rozmixujeme v robotu (event. umeleme na masovém strojku). Přidáme sýr, pomazánkové máslo, hořčici a majonézu. Promícháme v…
Oloupané brambory pokrájíme na plátky a poklademe je na dno pekáčku, který jsme si předem vytřeli olejem. Osolíme je. Cibuli si pokrájíme na osminky. Kuřecí stehna si…
Koleno si vykostíme, pořádně rozklepeme na plát, který posolíme, potřeme hořčicí a vmasírujeme do masa. Pak nakrájíme česnek na plátky, 1 a půl cibule na půlkolečka,…
Masové plátky hodně naklepeme přes umělohmotný sáček, osolíme, opepříme a necháme odpočívat, než si uděláme směs. Vinnou klobásu si vymačkáme ze střívka do misky, dáme…
V hrci na středním ohni ve vodě povaříme maso, dokud nezmizí růžová barva. Slijeme, vývar i slité maso ponecháme stranou. Ve stejném hrci rozpálíme oliv. olej,…
Jak chutná smrk? Z jeho výhonků vyrobíte skvělé želé, ale i zázračný sirup
Norimberské klobásky: Jak nejlépe připravit a vychutnat si hit adventních trhů v Německu? Chuti pomůže zelí, víno i cibule
Holka u plotny vaří: Nastavovaná bramborová kaše s ječnými krupkami voní osmaženou cibulkou a skvěle zasytí