Hovězí plec nebo krk se žampiony a na víně
Recept ještě nebyl hodnocenPřípravy hovězího masa se není nutné obávat. Plátky libového masa lze připravit upečením v pánvi, se zeleninou, na víně a s rajčatovou pastou. Výsledný pokrm vás potěší…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Přípravy hovězího masa se není nutné obávat. Plátky libového masa lze připravit upečením v pánvi, se zeleninou, na víně a s rajčatovou pastou. Výsledný pokrm vás potěší…
Kotlety lehce naklepeme, osolíme opepříme, nařízneme kraje, pomažeme hořčicí, necháme chvilku odležet.Mezitím na rozpálené sádlo dáme cibulku na hrubo nakrájenou a…
Mrkev uvaříme doměkka, necháme vychladnout a rozmačkáme vidličkou. Asi dvě lžíce strouhanky zakapeme rozpuštěným máslem, přidáme mrkev, vejce a koření, promícháme.Podle…
Červenou cibuli (může být i normální) nakrájíme na větší kousky, pórek dle chuti (já zvolila půlku menšího pórku), žampiony také dle libosti. Kuřecí prsa nakrájíme na…
Zaječí maso omyjeme a rozdělíme na menší kousky. Pórek a mrkev nakrájíme na kolečka, cibuli na půlkolečka. Smícháme ocet, vodu a víno, přidáme zeleninu, celé koření a 10…
Kořenovou zeleninu nakrájíme nebo nastrouháme na struhadle a osmahneme v hrnci na kousku másla. Já tentokrát dala celé kusy, ale je lepší strouhaná, je to rychlejší.…
Prsa rozkrojíme na plát a naklepeme,osolíme a lehce opepříme.Poklademe šunkou a strouhaným sýrem.Doprostřed dáme delší hranolky sýra a rajčátka.Zavineme a ovážeme.…
Cibuli nakrájíme na proužky a osmahneme na trošce oleje. Po chvilce přidáme kostičky anglické slaniny a šunky a opečeme do zlatova. Přisypeme plátky žampionů a…
Vejce uvařit natvrdo, vychladit. Odkrojí se spodní část, vydlabat žloutek. Rajčatům odkrojit větší špičku tak, aby z ní bylo možné udělat klobouček na vajíčku. Žloutky…
Srnčí odblaníme, osolíme, opepříme, přelijeme ze všech stran olejem a necháme odležet 2 hodiny(u kýty to stačí).Mrkev, petržel a celer očistíme a nastrouháme. Na másle…
Oba druhy masa kuchyňsky upravíme a po stranách nařízneme. Naložíme přes noc do marinády (z výše uvedených surovin).Druhý den maso okapané od marinády zprudka…
Slaninu pokrájíme a necháme ji rozpustit na pánvi. Přidáme sádlo, nakrájenou cibuli, necháme zpěnit, vložíme vepřové maso a zprudka orestujeme. Do PH dáme zelí,…
Šunku nakrájíme na malé tenké nudličky, přidáme hrášek a všechny ingredience. Zamícháme a necháme odležet v lednici.
Syrovou řepu oloupeme a nastrouháme na hrubší nudličky. Přidáme koření, vajíčka a mouku, promícháme a smažíme na oleji stejně, jako bramboráky.
Slaninu nakrájíme na proužky a vyškvaříme na pánvi. Hermelín nakrájíme na plátky. Z nastrouhaných brambor a zbytku ingrediencí zamícháme těstíčko. Na pánev s trochou…
Očištěné a omyté kuře vymažeme uvnitř i vně utřeným česnekem se špetkou soli (já jsem nesolila). Syrečky a anglickou slaninu nakrájíme na kostičky (dva plátky anglické…
Změklé máslo smícháme s utřeným česnekem, nasekanou bazalkou, pepřem, solí, a prov. bylinkami. Bagetu nakrájíme na šikmá kolečka a lehce opečeme v topinkovači.…
Všechny sýry nastrouháme na hrubo. Brambory oloupeme a nakrájíme na větší kostky, cibuli na měsíčky. Smícháme jogurt se smetanou, 3/4 sýru a drobně nakrájeným libečkem…
V hrnci rozpustíme sádlo a necháme nadrobno nakrájenou cibulku zesklovatět. Přidáme na kolečka nakrájené párky a necháme chvilku osmažit. Zasypeme moukou a paprikou a…
Vše nakrájet na kolečka. Maso naložit do oleje, gril.koření a česnek. Potraviny skládáme do mísy nebo pekáče. Pěkně proložit aby se chutě nesákly. Brambory můžete vařit…
Brambory nakrájíme na plátky (pokud jsou nové, ponecháme i slupku) a naskládáme je do pekáčku nebo zapékací misky.Na oleji mírně opečeme klobásky, spolu s nimi…
Mleté maso smícháme se všemi surovinami a řádně propracujeme v celistvou hmotu. Vytvoříme tzv."šišku" a obalíme vepřovou tukovou blánou. Pečeme bez podlévání cca 45…
Základom ázijskej kuchyne je mať všetky suroviny vopred pripravené v miskách, lebo proces varenia je zvyčajne veľmi rýchly. Najskôr si teda podľa návodu pripravíme…
Na oleji osmahneme cibuli, slaninku a česnek.. Přidáme 5 lžiček bazalkového pesta a krátce orestujeme, zalijeme smetanou, ochutíme solí, pepřem a povaříme. Pokud se nám…
Jak na nejlepší chleba ve vajíčku? Strouhaný sýr a bylinky z něj udělají luxusní jídlo, zdravější bude připravený v troubě
Jak připravit výborné vepřenky? Základem dokonalé šťavnatosti je správné maso, čerstvá paprika i způsob smažení
Jeden s kečupem, česnekem a sýrem, prosím! Proč se langošům říká maďarská pizza?