Plněné papriky v rajčatové omáčce jinak
Recept ještě nebyl hodnocenChleba namočíme do mléka. Maso smícháme se všemi surovinami a důkladně promícháme. Nejlépe nakonec vezmeme maso do ruky a párkrát s ním bouchneme do misky. Krásně se…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Chleba namočíme do mléka. Maso smícháme se všemi surovinami a důkladně promícháme. Nejlépe nakonec vezmeme maso do ruky a párkrát s ním bouchneme do misky. Krásně se…
Rajčata s cibulí pomeleme na masovém mlýnku a přidáme ostatní ingredience (kromě česneku a hořčice) a dáme vařit 2 hodiny do hustoty kečupu.Po uvaření přidáme…
Brambory uvaříme ve slupce. Omyjeme je, dáme do hrnce, zalijeme vodou, osolíme a přidáme rozmarýn. Uvařené oloupeme, nakrájíme, a dáme na rozehřátý olej na pánev.…
Brambory uvaříme ve slupce. Omyjeme je, dáme do hrnce, zalijeme vodou, osolíme a přidáme rozmarýn. Uvařené oloupeme, nakrájíme, a dáme na rozehřátý olej na pánev.…
Bůček umeleme a smícháme s mlékem a dáme na dvě hodinky do lednice. Poté přidáme strouhaný sýr a jemně nastrouhané brambory. Směs propracujeme a dochutíme.Tvoříme ploché…
Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli a přidáme nasekaný česnek, nakrájenou slaninu, orestujeme a přidáme očištěná játra. Opeříme a přidáme nakrájenou kapii a chilli…
Dýni omyjeme a zbavíme vnitřku. Nakrájíme ji na kostičky i se slupkou.Na pánvi rozškvaříme nakrájenou slaninu, přidáme cibuli a nasekaný česnek a máslo.Orestujeme a…
Cibuli nadrobno nakrájíme a osmažíme na části oleje a másla do růžova. Zaprášíme moukou a zalijeme vodou, do které kápneme polévkové koření. Vývar z kostí nebo z masa…
Zelí nastrouháme na hrubém struhadle, osolíme a necháme půl hodiny zkřehnout. Cibuli nakrájíme a přidáme k zelí spolu s olivami. Dobře promícháme.Připravíme si zálivku z…
Dýni očistíme, rozkrojíme a lžící vydlabeme vnitřek. Hokaido není potřeba loupat pouze odstraníme případnou poškozenou část. Brambory očistíme, oškrábeme a obojí…
Na kousku másla v kastrolu zesklovatíme najemno nakrájenou šalotku. Přidáme očištěné lištičky, přiklopíme a dusíme doměkka - občas zkontrolujeme a podlijeme trochou…
Připravíme si na plotnu hrnec s osolenou vodou na rýži a na brokolici a dáme vařit. Nakrájíme na jemno cibulku, zpěníme v hrnci na másle.Nakrájíme kuřecí prsa na…
Maso nakrájíme na 2 plátky, osolíme, opepříme.V hrnci na sucho osmahneme zeleninu a přidáme plátky. Orestujeme i maso z obou stran. Přidáme vodu tak aby bylo maso jen…
Z masa uděláme plát, který přes fólii naklepeme. Osolíme, opepříme a potřeme prolisovaným česnekem.Na másle orestujeme nakrájenou slaninu, přidáme vejce, nakrájenou…
Rajčata spaříme a oloupeme, rozmixujeme, osolíme, opepříme a přidáme česnek a cukr.Mouku prosejeme do mísy a promícháme se solí. Doprostřed uděláme důlek a rozdrobíme do…
Z masa uděláme plát, který přes fólii naklepeme. Osolíme, opepříme a potřeme prolisovaným česnekem.Na másle orestujeme nakrájenou slaninu, přidáme vejce, nakrájenou…
Papriky ogrilujeme do černa a dáme do mikrotenového sáčku. Necháme je asi 10 minut zabalené a pak sloupneme slupku.Maso pomeleme a smícháme se solí, pepřem, česnekem,…
Na části oleje (sádla) zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme kostky masa, zprudka opečeme, osolíme, posypeme paprikou, dáme cca 2/3 zelí, podlijeme vodou,přidáme…
Cibuli nakrájíme nadrobno, rajčata, papriku, mrkev a maso na kostičky. Hrášek propereme a vše osolíme a opepříme.Do hrnce nalijeme dva hrnky vody, osolíme a přidáme rýži…
Houbová omáčka s bramborovým knedlíkem, který na první pohled zaujme malým překvapením po rozkrojení - je v něm ukryté natvrdo uvařené vejce.
Plátky slaniny naskládám na prkénko tak, aby se částečně překrývaly. Na ně kolmo položím, pokud možno podlouhlý špalíček masa. Maso osolím, opepřím, potřu hořčicí a…
Brambory uvaříme ve slupce doměkka. Necháme vychladnout. Oloupeme.Brambory nakrájíme na tenké plátky, jablko na kostičky.Osolíme, opepříme, přidáme kostičky jablka,…
Maso nakrájené na kostky nebo nudličky orestujeme dohněda na oleji, přidáme rajčatový protlak, nakrájenou cibuli, jalovec a nové koření, osolíme a opepříme. Necháme maso…
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 20. 9. 2024 14:00
Přidáno 20. 9. 2024 12:23
Přidáno 20. 9. 2024 11:07
Raw food neboli vitariánství je fenomén dnešní doby. Jak a proč jíst jen syrové?
Letem středozemním kulinárním světem: Dáte si bulharskou musaku nebo řecký salát tzatziki?
Grilované brambory 5x jinak: V alobalu se nemusí hlídat, na špízu chutnají nejlépe mezi dvěma plátky slaniny a batáty jen na velký žár