Čekankový salát s kešu oříšky
Recept ještě nebyl hodnocenČekankový salát je osvěžující a lehký pokrm, který kombinuje jemnou hořkost čekanky s krémovou sladkostí kešu oříšků. Tento salát je nejen zdravý a plný vitamínů, ale…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Čekankový salát je osvěžující a lehký pokrm, který kombinuje jemnou hořkost čekanky s krémovou sladkostí kešu oříšků. Tento salát je nejen zdravý a plný vitamínů, ale…
Čekankový salát je osvěžující a lehký pokrm, který kombinuje jemnou hořkost čekanky s krémovou sladkostí kešu oříšků. Tento salát je nejen zdravý a plný vitamínů, ale…
Vynikající a jednoduchá chilli omáčka plná zeleniny. Hodí se při vaření, k dochucení pokrmů, ke grilování nebo jen jako dip k nachos. Milovníci pikantních chutí si…
Kuřecí vývar s mrkvovými nočky je sytá a hřejivá polévka, která spojuje tradiční chuť domácího kuřecího vývaru s jemnými a chutnými nočky z mrkve. Kombinace silného…
V tomto dobrém pokrmu si vychutnáme šťavnaté maso, pestrou směs zeleniny a klobásku. Vše připravíme jednoduše v jednom pekáčku. Podáváme posypané čerstvými bylinkami s…
Uspěchané dny je potřeba vyvážit dobrým jídlem, Zvlášť, když je zároveň i snadné a rychlé na přípravu. Takovým je tento bulgur se zeleninou. Výživnou obilovinu doplňuje…
Lahodnou zeleninovou polévku z cukety, mrkve a rajčat připravíme snadno a rychle. Zjemníme ji smetanou a podáváme s drobnými sýrovými nočky. Jemnou chuť polévky můžeme…
Lehké a rychlé letní jídlo připravíte podle našeho receptu. Stačí trochu dochucovadel a čerstvý plod lilku a výborný pokrm může za pár chvilek putovat na stůl.
Houbová sezóna je v plném proudu, vyzkoušejte tedy chutnou kombinaci hub s kroupami a kuřecím masem. Díky čerstvým bylinkám vykouzlíte skvělé letní jídlo, které je…
V horkých letních dnech přijdou vhod lehké zeleninové večeře, připravené ideálně ze zeleniny, kterou si sami vypěstujeme. Okurku plněnou svěží pomazánkou z Lučiny a…
Nadívaná masa patří bezesporu ke slavnostním obědům. V tomto receptu najdete návod na plněné hovězí maso, konkrétně jeho hrudní části. Proříznutý otvor naplníte směsí…
Vývary jsou velmi oblíbené polévky a podávat je můžete prakticky kdykoliv. Tato vydatná polévka z vepřových kostí, podávaná s vařeným masem, rýží a dušenými houbami,…
Na žádné oslavě nesmí chybět bohatě obložené chlebíčky. V průběhu cuketové sklizně, můžete vašim hostům naservírovat netradiční chlebíčky s cuketovým květem, plněným…
Pesto je skvělým doplňkem k těstovinám, pečeným bagetám nebo třeba i do salátů. Příprava je sice náročnější a dlouhá, ale dozajista se vám odmění skvělou chutí. Toto…
Velmi snadný způsob, jak připravit papriky, je naplnit je libovolnou náplní a poté ogrilovat. V tomto případě použijeme jako náplň mleté maso smíchané se smetanovým…
Tento výborný salát je plný chutí a navíc dobře zasytí. Připravíme ho z kuskusu, vařeného květáku, brokolice a grilovaného sýra. Do salátu přidáme i opražená semínka a…
Pokud ještě váháte při nákupu patizonu, nabízíme Vám výbornou možnost, jak tuto zeleninu připravit. Skvělá polévka s plátky osmažených žampionů vás přesvědčí, že i…
Čerstvé papriky chutnají skvěle, ale pečením získají ještě výraznější chuť a navíc pěkně voní. Připravíme z nich výborný salát, ve kterém je doplníme čerstvým zelím,…
Zeleninová kapustová polévka, doplněná o čerstvě nasbírané houby a předem uvařenou rýži, úplně svádí k zaboření lžíce do plného talíře. Příprava není náročná časově. Za…
Tato výborná polévka zahřeje i zasytí a díky pestrým barvám vypadá pěkně na talíři. Dobrý kuřecí vývar s kousky zeleniny opečenými na másle podáváme s taštičkami, které…
Připravte sytý obědový salát, snadný přípravou a skvělý chutěmi. Příprava zabere jenom pár minut, díky použití konzervovaných luštěnin a kukuřice. Ty se postarají o…
Kachní prsa jsou uvnitř šťavnatá a křehká a na povrchu mají zlatou křupavou kůži. Chutnají skvěle i v kombinaci s ovocem. Vyzkoušejte je například s hruškou ovoněnou…
Pokud jste přinesli z lesa jenom hrst hub, nezoufejte! Připravte je spolu s na másle restovaným zeleninovým základem. Přilijte vodu a trochu libečku pro chuť. Spolu s…
K dobře vychlazenému pivu můžete zkusit chuťovky s tradičními produkty české zabíjačky. Natenko nakrájené jelito a jitrnici na osmahlém chlebu dozdobte konzervovanými…
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 19. 9. 2024 20:42
Retro cukrárna: Z jaké dobroty se vyvinula kremrole a kde vzal indiánek svůj název?
Cukrář Josef Maršálek nám prozradil, kde se bude v létě koupat, co rád peče i proč je podle něj kuchyně „novým obývákem“
Obyčejná, ale skvělá jídla z brambor: Zapečená kaše, staročeské lokše nebo pizza z bramborového těsta chutnají skvěle