Drožďová polévka s jarní cibulkou a bylinkami
Recept ještě nebyl hodnocenJedním z nejlepších zdrojů vitamínu B je droždí. Pomazánku z něj znají skoro všichni, ale zkoušeli jste takovou drožďovou polévku? Tahle je plná bylinek, domácích…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Jedním z nejlepších zdrojů vitamínu B je droždí. Pomazánku z něj znají skoro všichni, ale zkoušeli jste takovou drožďovou polévku? Tahle je plná bylinek, domácích…
Placky různých chutí jsou velice oblíbeným pokrmem. Na tyto placičky budeme potřebovat směs květáku, mrkve a celeru. Kromě dochucení kořením je doplníme také vajíčky a…
Ředkvičky se výborně doplňují s taveným kozím sýrem. Pikantní pomazánku si nejlépe vychutnáte na plátcích čerstvého křupavého pečiva. Dejte na stůl ještě sklenici…
Lákavá varianta pro spotřebování staršího zbývajícího chleba. Chleby zapečené s chutnou směsí bylinek a sýra budou na stole jen chviličku. Rozeberou si je rychle ruce…
Ve velkém hrnci rozpálíme olej a opečeme na něm nadrobno nakrájenou cibuli, až zesklovatí. Přidáme mletou papriku, chvíli restujeme a pak zalijeme vývarem. Kysané zelí…
Pohanka nemusí sloužit jen jako příloha, ale můžete z ní připravit i výbornou pomazánku na bázi tvarohu. S ředkvičkami a cibulkou, dochucená čerstvě prolisovaným…
Kuřecí maso nabízí spoustu možností úpravy. Pokud chcete vyzkoušet něco nového, určitě si oblíbíte tento recept na pikantní kuřecí placičky se slaninou. V kombinaci se…
Pomazánky jsou skvělým řešením v případě, že nevíte, co nachystat na večeři. Jsou výživné a ukryjete do nich mnohdy i zeleninu. Do této jsou kromě sýrů nastrouhány také…
Jednoduchá, rychlá a s chutí domova – kedlubnovo-bramborová polévka s mlékem je ideální volbou pro dny, kdy potřebujete něco teplého a uklidňujícího. Kombinace jemné…
Métský salám je druh tepelně neupravené uzeniny, z hovězího a vepřového masa, u nás zvaný čajovka. Je jemný a dobře roztíratelný, má specifickou chuť. Doplněný o sýry a…