Staveniště SIKU
Recept ještě nebyl hodnocenDen předem si připravíme pařížský krém: Za stálého míchání svaříme smetanu, cukr a kakao. Po krátkém povaření směs odstavíme. Do horké zamícháme nalámanou čokoládu a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Den předem si připravíme pařížský krém: Za stálého míchání svaříme smetanu, cukr a kakao. Po krátkém povaření směs odstavíme. Do horké zamícháme nalámanou čokoládu a…
Pokušení v pohárku je tentokrát určeno pro dospělé. Juniory můžete "ošidit" tak, že místo irské kávy nakapete na piškoty třeba dobrou ovocnou šťávu. Vy si pak u kávy v…
Jídelní rozmary slavných: Herečka Sandra Bullocková drží dietu šest dnů v týdnu, ten sedmý si dopřává božské arašídové sušenky
Hubneme s chutí! Které světové kuchyně jsou ty nejzdravější?
Křupavý bramborák pro líné kuchaře patří do trouby: Odpadá loupání a strouhání brambor, oleje úplně stačí lžička