Falešně opilé smetanové kuře
Recept ještě nebyl hodnocenDen předem si očistíme a nakrájíme na kostičky, příp. nudličky, kuřecí prsíčka. Prolisujeme si 3-4 středně velké stroužky česneku a pokapeme kuře trochou olivového oleje…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 72 kJ / 17 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,30 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 4,00 g |
– cukry | 4,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Den předem si očistíme a nakrájíme na kostičky, příp. nudličky, kuřecí prsíčka. Prolisujeme si 3-4 středně velké stroužky česneku a pokapeme kuře trochou olivového oleje…
Vše dáme do zapékací mísy a zapečeme asi 30 minut.
Tajemství kuřecích nugetek: Oblíbené jídlo fast foodů vzniklo původně v laboratoři, ale doma připravené jsou božské
Zapečený jitrnicový prejt snadno připravíte i doma: Krásně voní majoránkou a česnekem a vynikající je s bramborem
Ten pravý Karneval chutí zažijete jen na výstavišti v Ostravě!