Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pivo světlé - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Králík pod slaninou

Králík pod slaninou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Slaninu nakrájíme na kostky cca 1x1 cm, cibuli taktéž na podobnou velikost. Na pánvi rozpustíme lžíci másla (jiný tuk) a restujeme na něm cibuli a slaninu. Necháme jen…

Pájovo kuře na pivě

Pájovo kuře na pivě

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Nejdříve si připravíme nálev - pivo, rozinky, cukr, bobkové listy zamíchat a 15 minut nechat odstát. Kuře naporcujeme na 8 menších kousků, osolíme, opepříme, naklademe…

pbarva

60 min

Cibulové květy s dipem

Cibulové květy s dipem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Cibule oloupeme. Ostrým nožem kolem dokola pokrájíme na měsíčky tak, aby spodní střed cibule zůstal vcelku. V jedné misce ušleháme vejce s pivem a česnekem. V druhé…

Pivní burgr se švestkami

Pivní burgr se švestkami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Mleté maso dáme do vyšší mísy a za postupného přilévání piva elektrickým ručním šlehačem s hnětacími metlami promísíme, dokud se pivo nevstřebá a nevznikne kompaktní…

Bánh xèo (Vietnamská vaječná placka)

Bánh xèo (Vietnamská vaječná placka)

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Vejce, pivo, kurkumu, mouku a sůl dáme do misky a pečlivě promícháme.Na pánvi rozehřejeme olej a opečeme na něm krevety, přidáme lžíci rybí omáčky a přilijeme na krevety…

Guláš  po brněnsku - Argus

Guláš po brněnsku - Argus

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Na dvou polévkových lžících vepř. sádla zpěníme do zlatova(spíše více) cibuli a jeden stróžek česneku. Až je to akorát, tak přidáme nahrubo nakrájené maso (vepř.…

cekrops

180 min

Pikantní pivní kroužky

Pikantní pivní kroužky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Do mísy přesejeme uvedenou dávku mouky a uděláme v ní důlek. Přidáme rozdrobené droždí, cukr a malé množství vlažného piva. Nádobu přikryjeme ubrouskem a dáme na teplé…

Napité kuře a kralík

Napité kuře a kralík

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Králíka naporcujeme - odřežeme zadní i přední nohy, hřbet a hrudní koš, použijeme jen nohy a část hřbetu, zbytek užijeme na polévku nebo necháme zamrazit na později…

Hovězí guláš  Gambrinus

Hovězí guláš Gambrinus

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Nejdříve nakrájíme na jemno cibuli, hovězí maso nakrájíme na větší kostky, česnek na kolečka.Na oleji zpěníme do růžova cibule, přídáme česnek, chvilku restujeme a…

@.jarda11

180 min

Dominikovy kapří hranolky

Dominikovy kapří hranolky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Kapra omyjeme a osušíme papírovou utěrkou do sucha. Nejdříve ho rozřízneme z té strany, kde byla hlava, obloukem podél žeber. Od hřbetu odřízneme větší část ocasu,…

Jaromira18

120 min

Sekaná s ředkvičkami

Sekaná s ředkvičkami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Anglickou nakrájíme na kousky a dáme vyškvařit. Na ní pak osmažíme nakrájenou cibuli a směs necháme vychladnout. Rohlíky natrháme na kousky a namočíme do trochy vody…

Japanka

Japanka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Všechny ingredience nakrájíme nadrobno a zapracujeme do mletého masa. Přichystáme si rýžový papír, který namáčíme do piva - díky tomu papír změkne a je tvarovatelný. …

Preclíky a tyčky z piva

Preclíky a tyčky z piva

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Krupicový cukr s droždím rozetřeme na kašičku, přidáme vlahé mléko, 1 lžíci mouky a prošleháme. Zakryjeme a necháme kvásek vykynout asi 15 minut. Mouku rozmícháme se…

Jaromira18

150 min

Králík téměř dietní

Králík téměř dietní

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Ve vlažné vodě necháme nabobtnat vypeckované švestky a rozinky. Na rozpuštěném másle opečeme anglickou slaninu na kostičky, na tomto tuku opečeme naporcovaného králíka,…

zizala

120 min

1 22 23 24 25 26

Naposledy jste si prohlédli