Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Plec jehnečí - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie471 kJ /
113 kcal
Bílkoviny19,80 g
– z toho živočišné bílkoviny19,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky3,70 g
– nasycené1,37 g
– nenasycené1,90 g
–– mononenasycené1,78 g
–– polynenasycené0,12 g
––– omega 30,02 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 50 mg
Sodík 81 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Jehněčí plec se švestkama

Jehněčí plec se švestkama

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Pekáček si vyložíme pečícím papírem. Vložíme jehněčí plecko (načesnekované, osolené a pokmínované), podlijeme troškou vody. Posypeme sušeným tymiánem a pečeme cca. 2hod…

cekrops

240 min

Jehněčí s kostí na pórku

Jehněčí s kostí na pórku

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Zmiešame prelisovaný cesnak, olej, mletú papriku a soľ na pastu. Pastou natrieme mäso. Do pekáča dáme na kocky narezanú slaninu a na kolieska narezaný pór. Naň uložíme…

tejaja

60 min