Jehněčí s kostí na pórku
Recept ještě nebyl hodnocenZmiešame prelisovaný cesnak, olej, mletú papriku a soľ na pastu. Pastou natrieme mäso. Do pekáča dáme na kocky narezanú slaninu a na kolieska narezaný pór. Naň uložíme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 471 kJ / 113 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 19,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 3,70 g |
– nasycené | 1,37 g |
– nenasycené | 1,90 g |
–– mononenasycené | 1,78 g |
–– polynenasycené | 0,12 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 50 mg |
Sodík | 81 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zmiešame prelisovaný cesnak, olej, mletú papriku a soľ na pastu. Pastou natrieme mäso. Do pekáča dáme na kocky narezanú slaninu a na kolieska narezaný pór. Naň uložíme…
Pekáček si vyložíme pečícím papírem. Vložíme jehněčí plecko (načesnekované, osolené a pokmínované), podlijeme troškou vody. Posypeme sušeným tymiánem a pečeme cca. 2hod…