Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Plec jelení - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie418 kJ /
100 kcal
Bílkoviny19,80 g
– z toho živočišné bílkoviny19,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky2,30 g
– nasycené1,25 g
– nenasycené0,68 g
–– mononenasycené0,62 g
–– polynenasycené0,06 g
––– omega 30,02 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 40 mg
Sodík 63 mg
Sůl0,16 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Jelení guláš Videorecept

Jelení guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Pokud se vám poštěstilo a dostali jste kousek jelení plece, uvařte z ní guláš a rovnou dvojité množství. Druhý den je totiž ještě lepší, než ihned po uvaření. Ale…

lenka-m

160 min

Podzimní jelení ragů

Podzimní jelení ragů

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Jelení maso nakrájíme na kousky cca 4x4 cm a vetřeme do masa marinádu. Maso následně vložíme zakryté do chladna na 24 hodin, ale lépe až na 48 hodin. V hrnci si…

Colombo65

90 min

Guláš z jelení plece

Guláš z jelení plece

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Celou plec naložíme do zeleninové zálivky a necháme v chladu 3-4 dny uležet, doporučuji maso každý den otáčet, aby se dokonale uleželo, zvláčnělo a změklo.Jakmile jsme…