Polévka z kuřecího a králičího masa
Recept ještě nebyl hodnocenNejprve si rozdělíme zeleninu na 2 půlky. První necháme vcelku, druhou nakrájíme nadrobno. Očištěné maso vložíme do studené vody, přidáme zeleninu vcelku, houby (namáčet…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 774 kJ / 185 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 18,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 12,50 g |
– nasycené | 4,56 g |
– nenasycené | 7,05 g |
–– mononenasycené | 3,25 g |
–– polynenasycené | 3,80 g |
––– omega 3 | 0,35 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 45 mg |
Sodík | 67 mg |
Sůl | 0,17 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Nejprve si rozdělíme zeleninu na 2 půlky. První necháme vcelku, druhou nakrájíme nadrobno. Očištěné maso vložíme do studené vody, přidáme zeleninu vcelku, houby (namáčet…
Olivovým olejem vytřeme plech, na dno dáme nakrájenou šalotku, oloupané a větší kostky nakrájené syrové brambory, rovnoměrně narovnáme zeleninu, vše posypeme kořením a…