Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Plecko vepřové - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie491 kJ /
117 kcal
Bílkoviny19,90 g
– z toho živočišné bílkoviny19,90 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky4,20 g
– nasycené1,03 g
– nenasycené2,10 g
–– mononenasycené1,83 g
–– polynenasycené0,27 g
––– omega 30,02 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 65 mg
Sodík 50 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Moravský vrabec Videorecept

Moravský vrabec

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Moravský vrabec je klasika restauračních hotovek. Ať je se zelím nebo s dušeným špenátem, vždy by měl mít typickou chuť, kterou mu dává tučnější vepřové maso, česnek,…

alus.s

105 min

Vepřové na kmíně Videorecept

Vepřové na kmíně

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Máte-li doma kousek vepřového plecka a nevíte, co s ním, zkuste osvědčenou klasiku našich babiček. Kostky masa dušené ve vlastní šťávě spolu s voňavým kmínem. Ten máte…

Jaruna18

60 min

Můj segedínský guláš Videorecept

Můj segedínský guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Segedínský guláš je typická ukázka chuťově skvělého a přitom jednoduchého jídla z jednoho hrnce. Nejlépe chutná druhý, až třetí den, kdy se propojí chuť měkkého masa a…

kucerova45

60 min

Bigos

Bigos

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

V tradiční polské kuchyni najdete podobné suroviny jako v naší české. Například bigos - jídlo, které zahřívalo lovce na zimních výpravách. V receptu najdete vepřové a…

spagetka

170 min

Kološvarské zelí

Kološvarské zelí

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Že jste o tomto zelí nikdy neslyšeli i přes to, že jste milovníci zelných pokrmů? Tak to je nejvyšší čas maďarskou specialitu vyzkoušet. Zapečená směs kyselého zelí s…

pajuska123

85 min

Vepřový perkelt

Vepřový perkelt

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Perkelt je pokrm původem z Maďarska, ale našel si své místo i v naší kuchyni. Kostky vepřového masa restované na základu z cibule, s pořádnou dávkou koření od papriky,…

yossi

50 min

Špízy s marinovaným masem Videorecept

Špízy s marinovaným masem

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Špízy jsou oblíbeným způsobem, jak připravit maso i zeleninovou přílohu zároveň. Můžete je grilovat na zahradě nebo si je nachystat doma na pánvi či v troubě.…

ivulinka

90 min

Vepřová plec na hořčici

Vepřová plec na hořčici

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Z kousku libové vepřové plece vykouzlíte pomocí hořčice velkou dobrotu. Pak je jen na vás, zda k lahodné smetanové omáčce zvolíte jako přílohu houskový knedlík, nebo…

Colombo65

60 min

Moravský vrabec

Moravský vrabec

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Až ucítíte z trouby vůni Moravského vrabce, už se vám budou sbíhat sliny! Ať ho budete jíst jen s chlebem a okurkou, nebo si k němu uvaříte knedlík se zelím, v každém…

Vepřenky s cibulí

Vepřenky s cibulí

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Vynikající šťavnaté plátky z mletého vepřového masa rychle osmažené na sádle vás potěší skvělou chutí i vůní. Podávají se s hořčicí a nadrobno krájenou cibulí, které je…

cathleen

35 min

Mánkova nadívaná kachna

Mánkova nadívaná kachna

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Pomalu pečená kachna s křupavou kůrčičkou naplněná skvělou nádivkou z jater a vepřového plecka je ideální jídlo, které vám zpříjemní pochmurné podzimní dny. Podávat ji…

JanaDorazinova

230 min

Vepřové kostky na leču

Vepřové kostky na leču

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Kvalita tohoto pokrmu je dána také kvalitou leča, které použijete. Pokud nemáte zavařené domácí lečo, můžete použít i čerstvé papriky a rajčata, nebo lečo mražené. …

ivulinka

15 min

Beskydský bigos

Beskydský bigos

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Tradiční polský pokrm plný výrazných chutí pořádně zasytí i zahřeje. Voňavý špek, houby, dva druhy masa, kysané i čerstvé zelí a klobáska se v tomto jídle dobře doplňují…

poslirecept

120 min

Pleckové medailonky

Pleckové medailonky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Menší plátky z plecka (zhruba o velikosti dámské dlaně) lehce naklepeme, po obou stranách mírně posolíme a opepříme. Pomázneme (mašlovačkou) po obou stranách olejem a…

Domácí šunka z plecka

Domácí šunka z plecka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Domácí výroba různých surovin a produktů, které jinak koupíme v obchodě, získává na oblibě. S pečením pečiva se seznámil už snad každý, ale co takhle vyzkoušet přípravu…

cathleen

130 min

Polévka na způsob ragú

Polévka na způsob ragú

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Mäso pokrájame na kocky, opečieme na oleji, zaprášime paprikou a zalejeme vodou (príp. vývar - kocka vývaru), osolíme, okoreníme, varíme. Vhodíme menšiu cibuľu v celku,…

magdalenka

70 min

Dolnozemská slovenská  klobása

Dolnozemská slovenská klobása

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Vůně čerstvých klobás, uzených na bukovém dřevě, je doslova omamná. A co teprve jejich papriková chuť? Klobásy pocházející z historické Dolné země jsou opravdu…

kirkis

20 min

Rizoto z pečeného masa

Rizoto z pečeného masa

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Přímo do pekáčku s výpekem přidáme nakrájenou cibuli, rýži, sůl a vodu. Pečeme v troubě pod pokličkou.Když je rýže skoro měkká, přidáme zeleninu, nakrájené maso a…

mika59

35 min

Plecko ve slaninové omáčce

Plecko ve slaninové omáčce

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Maso nakrájet na pěkné plátky. Proklepnout paličkou, osolit, opepřit a po jedné straně potřít hořčicí.Cibule pokrájíme na jemno a rozdělíme na dvě hromádky. Slaninu také…

Debrecínský guláš dobrý

Debrecínský guláš dobrý

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Na oleji zpěníme nadrobno pokrájenou cibuli, prolisovaný česnek a přidáme maso pokrájené na kostky, které osmahneme, okořeníme, přidáme protlak a podlijeme vodou. …

DESNA

50 min

Segedínsky guláš II.

Segedínsky guláš II.

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Mäso pokrájame na kocky. Cibuľu posekanú nadrobno speníme na masti, pridáme mletú červenú papriku a pokrájané mäso, osolíme, okoreníme mletým čiernym korením a opražíme.…

1 2 3 7